Μιχάλης Συριόπουλος: «Δεν μιλούσα στο μπούλινγκ, ήταν πολύ δύσκολο αυτό»

Μιχάλης Συριόπουλος

"Το θέμα του μπούλινγκ νομίζω πως είναι και θα είναι το αιώνιο πρόβλημα στα παιδιά και δυστυχώς, όσο περνάνε τα χρόνια, γίνεται χειρότερο" ομολογεί ο Μιχάλης Συριόπουλος.

Με αφορμή τη νέα παράσταση στο θέατρο Ιλίσια Βολανάκης, ο Μιχάλης Συριόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Break με την Βάσω Λασκαράκη το απόγευμα της Κυριακής στον ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, ο νεαρός ηθοποιός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους βίωσε εκφοβισμό σε νεαρή ηλικία και δεν μιλούσε για αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Συριόπουλος εκμυστηρεύτηκε πως «αν δεν ήμουν ηθοποιός, δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με τίποτα άλλο. Για μια πολύτεκνη οικογένεια, το θέατρο είναι μια μεγάλη πολυτέλεια. Επομένως τα ερεθίσματα μου ήταν από το σχολείο και τις εκδρομές που πηγαίναμε σε θέατρα αλλά και από ταινίες. Εννοείται πως σαν παιδί μάζευα τους φίλους μου να δώσω παράσταση με σεντονια ατελείωτα και μάλιστα τελείωσα δυο γενιές! Τόσο με τα παιδιά που ήμασταν στην ίδια ηλικία όσο και με τα αδέλφια τους».

«Δεν ήταν πολύ ευγενικό το περιβάλλον μου, όσο ήμουν μικρός, σε σχέση με το θέατρο. Όμως ευτυχώς μεγάλωσα και πέτυχα τους στόχους μου. Το θέμα του μπούλινγκ νομίζω πως είναι και θα είναι το αιώνιο πρόβλημα στα παιδιά. Δυστυχώς όσο περνάνε τα χρόνια βλέπω ότι γίνεται χειρότερο μιας που έχει εμπλακεί μέσα στη βία και η κάμερα και τα λοιπά».

«Αυτό που θα συμβούλευα σε αυτά τα παιδιά είναι να μιλάνε! Μόνο αν μιλήσεις θα λυθεί το πρόβλημα. Εγώ δεν μιλούσα, ήταν πολύ δύσκολο αυτό όσο και να μοιάζει τώρα εύκολο. Πέρασαν όμως τόσα πολλά χρόνια από τότε και είναι τόσο πίσω μου αυτό που δεν θα έλεγα πως τώρα με απασχολεί. Απλώς το θυμάμαι, δεν ξεχνιέται αυτό» συμπλήρωσε, επίσης, ο Μιχάλης Συριόπουλος στην εβδομαδιαία εκπομπή του ΣΚΑΪ.