Μιχάλης Σεΐτης: «Ήταν οι γονείς μου απέξω και τους είπα… Εντάξει όλα καλά είναι, έχω χτυπήσει λίγο το πόδι μου»

Μιχάλης Σεΐτης

"Την πρώτη μέρα που έκανα πρόβα στο Dancing και είδα πόσο δύσκολο είναι λέω... Τι έκανα; Αλήθεια, δεν το σκέφτηκα καθόλου; Πώς ήρθα να χορέψω";

Ο Μιχάλης Σεΐτης βρέθηκε στο Πρωινό, το μεσημέρι της Πέμπτης, για μια πολύ συγκινητική κουβέντα με τη Φαίη Σκορδά. Στην ερώτηση για τον αν φοβήθηκε να μπει στο Dancing With The Stars, ο Μιχάλης απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν το φοβήθηκα και την πρώτη μέρα που έκανα πρόβα και είδα πόσο δύσκολο είναι λέω: «Τι έκανα; Αλήθεια, δεν το σκέφτηκα καθόλου; Πώς ήρθα να χορέψω»; Μου φάνηκε πάρα πολύ δύσκολο την πρώτη μέρα, βουνό τεράστιο! Έφυγα με πονοκέφαλο, δεν μπορούσα να συνέλθω γιατί ήταν πολλές πληροφορίες καινούριες».

[dfp_ads id=236982]

Συγκλονιστική ήταν η αναφορά που έκανε ο Μιχάλης Σεΐτης στη μέρα που είχε το ατύχημα με τη μηχανή. Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως δεν ειδοποίησε τους γονείς του γιατί δεν ήθελε να τους ανησυχήσει: «Αμέσως έβγαλα το κινητό μου από το τσαντάκι, πήρα το ασθενοφόρο πρώτα, μετά πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου που ήμασταν μαζί να έρθει και πήρα τηλέφωνο και έναν άλλον φίλο μου. Τους δικούς μου δεν τους πήρα, ήταν αργά και δεν ήθελα να τους ανησυχήσω. Δεν υπήρχε σαν επιλογή να τους πάρω τηλέφωνο να τους ανησυχήσω. Πήγα αμέσως στο νοσοκομείο, ο φίλος μου είχε ειδοποιήσει ήδη τους γονείς μου και ήταν εκεί. Είχα μπει για τις πρώτες βοήθειες, δεν είχα χάσει τις αισθήσεις μου καθόλου και όταν βγήκα από το δωμάτιο που ήμουν, ήταν οι γονείς μου απέξω και τους είπα: «Εντάξει όλα καλά είναι, έχω χτυπήσει λίγο το πόδι μου» και μπήκα για το χειρουργείο».

Διαβάστε όλα τα νέα για το Dancing With The Stars εδώ…