Μιχάλης Σαράντης: «Είμαι πονεμένος που δεν έχω τους γονείς μου, νιώθω τραυματισμένος»

Μιχάλης Σαράντης

«Ήθελα να φτιάξω τη δική μου οικογένεια γιατί έχασα τους γονείς μου και πια, δεν είμαι παιδί κανενός», είπε ο Μιχάλης Σαράντης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λασπά έδωσε ο Μιχάλης Σαράντης. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την κόρη του, αλλά και την απώλεια των γονιών του.

«Την κόρη μου την κακομαθαίνω. Τη βάζω να κοιμάται πάνω μου και γλυκαίνεται. Υπάρχουν στιγμές που μου λείπει οπότε όταν κοιμόμαστε μαζί είναι παρηγοριά. Κάθε μέρα που βλέπω την κόρη μου να εξελίσσεται με συγκινεί πολύ. Τρέμω μην κάνω κάτι και την πληγώσω κατά λάθος. Ένιωθα ότι έχω κόρη από τη στιγμή που μάθαμε ότι είναι έγκυος η Μαίρη», είπε αρχικά ο Μιχάλης Σαράντης.

Ο Μιχάλης Σαράντης είπε στη συνέχεια: «Ήθελα να φτιάξω τη δική μου οικογένεια γιατί έχασα τους γονείς μου και πια, δεν είμαι παιδί κανενός. Επίσης βρήκα τον ιδανικό άνθρωπο. Είμαι πονεμένος γιατί εγώ δεν έχω τους γονείς μου. Νιώθω τραυματισμένος γιατί δεν περίμενα να τους χάσω. Δεν μπορώ και δεν θέλω να τους ξεχάσω. Νιώθω πολύ πιο δυνατός πλέον, δεν νιώθω εύθραυστος. Ευτυχώς που κάνω αυτή τη δουλειά και τα μαλακώνει όλα».