Μιχάλης Ρέππας: «Η απώλεια της Μίνας Αδαμάκη είναι κάτι πολύ οδυνηρό για μένα»

Μιχάλης Ρέππας

«Με την Άννα, τη Νένα και τη Μίνα θα μας δένουν δεσμοί αίματος, όπως γίνεται και με τα κανονικά αδέλφια», είπε ο Μιχάλης Ρέππας.

Στην εκπομπή «Ελένη» και τη Νάνσυ Νικολαϊδου έδωσε συνέντευξη ο Μιχάλης Ρέππας. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην απώλεια της Μίνας Αδαμάκη.

«Οι γυναίκες είναι μια σταθερή πηγή έμπνευσης για εμάς. Δεν νομίζω πως υπάρχουν εποχές τηλεοπτικής αθωότητας. Ζήσαμε τη ζωή μας σε μια απόλεμη περίοδο και ίσως γι’ αυτό κάνουμε την ύβρη του καλομαθημένου. Δεν σκεφτόμαστε ποτέ πως ούτε η ειρήνη είναι δεδομένη, ούτε η ευμάρεια, ούτε η ίδια η ζωή δεν είναι δεδομένη», είπε ο Μιχάλης Ρέππας.

Ο Μιχάλης Ρέππας είπε επίσης: «Η απώλεια της Μίνας Αδαμάκη είναι κάτι πολύ οδυνηρό για μένα. Με την Άννα, τη Νένα και τη Μίνα θα μας δένουν δεσμοί αίματος, όπως γίνεται και με τα κανονικά αδέλφια».

Κλείνοντας, ο Μιχάλης Ρέππας ανέφερε: «Οι γονείς μου ήθελαν να αποκατασταθώ με κάτι…σοβαρό και σίγουρο. Θέατρα και βλακείες. Και να σου πω; Τώρα τους καταλαβαίνω. Δεν ξέρω τι αξίας καλλιτέχνης είμαι, αλλά πια δεν μπαίνουν υπαρξιακά ζητήματα για το εάν είμαι ή δεν είμαι. Όταν έγινε το Safe Sex είπα εντάξει τώρα είμαστε, δεν μπορεί… Όταν είσαι νέος πρέπει να αποδείξεις ότι κάτι είσαι. Όταν είσαι μεγάλος πρέπει να αποδείξεις ότι δεν ξόφλησες».