Μιχάλης Ρέππας: «Δεν με απασχολεί η πολιτική ορθότητα, ουδέποτε θίξαμε άτομο ή ομάδα»

Μιχάλης Ρέππας

"Mε την Κάτια Δανδουλάκη κάνουμε συνέχεια αστεία για την ηλικία της" αποκάλυψε, επίσης, ο Μιχάλης Ρέππας.

Ο Μιχάλης Ρέππας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10» για να συναντήσει την Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου, το πρωινό της Κυριακής, στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, δε, ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε με σαφήνεια για την πολιτική ορθότητα και την… πρόωρη ανακάλυψη από εκείνον και τον Θανάση Παπαθανασίου

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Ρέππας εξομολογήθηκε πως «δεν με απασχολεί όλη η κουβέντα για την πολιτική ορθότητα ούτε και με απασχόλησε. Θεωρώ ότι ήδη με τον Θανάση, πριν ανακαλυφθεί ο όρος, την είχαμε ανακαλύψει από μόνη μας σαν έννοια χωρίς να το ονοματίζουμε. Θεωρώ ότι ουδέποτε θίξαμε άτομο ή ομάδα ανθρώπων. Κάποια πολύ αστεία ή πειράγματα μόνο».

«Ας πούμε, όποτε συνεργαζόμαστε, με την Κάτια Δανδουλάκη κάνουμε συνέχεια αστεία για την ηλικία της. Με τα οποία όμως γελάει και η ίδια η Κάτια οπότε αυτό είναι πείραμα, δεν το θεωρώ ότι θίγω κάποιον. Τον πειράζω έτσι με αγάπη».

«Δεν νομίζω ότι εγώ και ο Θανάσης θίξαμε ποτέ άτομο και κυρίως ομάδες» συμπλήρωσε, επίσης, ο Μιχάλης Ρέππας στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.