Μιχάλης Ρέππας: «Ανακαλύψαμε την πολιτική ορθότητα μαζί με τον Θανάση πριν εφευρεθεί από μόνη της»

Μιχάλης Ρέππας

"Ουδέποτε θελήσαμε να προσβάλλουμε άτομο ή ομάδα ατόμων" τονίζει επίσης ο Μιχάλης Ρέππας.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Μιχάλης Ρέππας στην κάμερα της εκπομπής Brakfast@Star και τον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο το πρωινό της Παρασκευής στο STAR. Μέσα σε όλα, ο γνωστός σεναριογράφος αναφέρθηκε τόσο στην πρόταση που δέχθηκε για την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού όσο και για την επιρροή της πολιτικής ορθότητας στη συγγραφή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Ρέππας δήλωσε αρχικά πως «ποτέ δεν έχω περιοριστεί από το political correct. Θεωρώ ότι ο Θανάσης και γω είχαμε ανακαλύψει την πολιτική ορθότητα πριν εφευρεθεί από μόνο του. Ουδέποτε θελήσαμε να προσβάλλουμε άτομο ή ομάδα ατόμων. Εγώ προσωπικά, εκτός κι αν μου το υποδείξει κάποιος άλλος, δεν βρίσκω να έχουμε στα έργα μας κάποιο αστείο σεξιστικό ή ρατσιστικό».

«Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να βρεθώ στην παρουσίαση μιας εκπομπής. Ωστόσο έχω κάνει τηλεόραση, συμμετείχα στην κριτική επιτροπή του YFSF και ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Μου έκαναν και μια πρόσφατα για την παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού αλλά δεν μου το επέτρεπαν οι υποχρεώσεις. Αλλιώς ίσως να το δοκίμαζα αν ήταν στα μέτρα μου».

«Έχω μάθει σαν επαγγελματίας ποτέ να μην υπερβαίνω τον ρόλο μου και να σέβομαι πάντα τη θέληση και τον προγραμματισμό των ανθρώπων που βάζουν τα λεφτά στις παραγωγές» υπογράμμισε, παράλληλα, ο Μιχάλης Ρέππας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.