Μιχάλης Ρακιντζής: «Ποιος είναι ο Γκίλλας;» – Η απίστευτη ιστορία με τον Ian Gillan

Μιχάλης Ρακιντζής

"Έρχεται ένας τύπος έξαλλος και μου λέει: ποιος είναι ο Γκίλλας; Κολλάει αφίσες πάνω στον Βοσκόπουλο" περιγράφει ο Μιχάλης Ρακιντζής.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε ο Μιχάλης Ρακιντζής, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης μίλησε για την πορεία του στη μουσική, τους μεγάλους σταθμούς της ζωής του, ενώ περιέγραψε και ένα αστείο περιστατικό που είχε λίγο πριν τη συναυλία του με τον Ian Gillan στη Θεσσαλονίκη.

«Ήταν μεσημέρι, έστηναν τα μηχανήματα για τη συναυλία στο γήπεδο της Τούμπας. Εμείς ήμασταν εκεί, πίναμε καφέ και μπαίνει ένας κύριος έξαλλος, πολύ ιδιαίτερος τύπος και όπως είμαστε εκεί εγώ με τα παιδιά μαλλιάδες και τα λοιπά, και λέει: ποιος είναι ο Γκίλλας; Μόλις το ακούσαμε εμείς, καταλάβαμε ότι εδώ έχει ψωμί, θα πέσει γέλιο» ξεκίνησε την περιγραφή του ο Μιχάλης Ρακιντζής.

«Του λέω: τι τον θέλετε; Και μου απαντάει: κολλάει αφίσες πάνω στον Βοσκόπουλο. Πηγαίνει στον Gillan και αρχίζει να του τα ψάλλει και να του λέει πράγματα… πού να καταλάβει βέβαια ο Gillan το οτιδήποτε; Με φώναξε να του μεταφράσω. Του λέω: βγάλτα πέρα μόνος σου» συμπληρώνει ο τραγουδιστής.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Μιχάλης Ρακιντζής αποκαλύπτει ότι το τραγούδι του «Δικός Σου Για Πάντα» δεν προοριζόταν για μεγάλη επιτυχία και μάλιστα μπήκε τελευταίο στην πίσω πλευρά του δίσκου, ενώ όταν κυκλοφόρησε το maxi-single με το «Μωρό μου φάλτσο», δεν υπήρχε γραμμένο το όνομα του δημιουργού επάνω στο δίσκο, αν και παιζόταν παντού.