Μιχάλης Ρακιντζής για S.A.G.A.P.O και Eurovision: «Η συγκεκριμένη συμμετοχή είχε πολλά θέματα να πουλήσει»

Μιχάλης Ρακιντζής

«Η Eurovision ήταν μια από τις χίλιες συναυλίες που έχω κάνει».

Ο Μιχάλης Ρακιντζής κάθισε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ένα από τα θέματα με τα οποία καταπιάστηκαν δεν θα μπορούσε να μην είναι και η πολυσυζητημένη του συμμετοχή στη Eurovision το 2002. Βίωσε χλευασμό και επίθεση τότε;

«Θα σου πω τι νιώθω κάθε φορά και καλώ οποιονδήποτε να το δει και live. Το κομμάτι που γίνεται το σώσε μέσα στα live είναι το S.A.G.A.P.O και μετά από 16 χρόνια.

Αυτό δημιουργήθηκε για ένα εξάμηνο από διάφορες μεσημεριανές εκπομπές που είχαν συμφέρον να το κάνουν αυτό, γιατί όσο πιο έτσι σε παρουσιάζουν, τόσο περισσότερο δημιουργούν την αντιπαλότητα. Από τη μία έπαιρναν αυτοί που γουστάρανε να βρίζουν, από την άλλη έπαιρναν οι άλλοι έβριζαν τους άλλους και γινόταν ένα πράγμα που ήταν όλοι ευτυχισμένοι, ξέρεις, αυτό πουλάει. Και είχε και πολλά θέματα η συγκεκριμένη συμμετοχή να πουλήσει. Το καταλάβαινα σαν εμπορικό προϊόν, αλλά σαν Μιχάλης στα live μου και στην επαφή μου με τον κόσμο δεν αντιμετώπισα ποτέ κάτι τέτοιο.

Για εμένα η Eurovision ήταν μια απόφαση στιγμής που το περίμενα από τον εαυτό μου. Και να σου πω κάτι; Τι είναι η Eurovision; Μια βραδιά σε ένα πολύ ωραία στημένο περιβάλλον και είναι μία από τις χίλιες συναυλίες που έχω κάνει. Μια ακόμα εμφάνιση. Είμαι ακομπλεξάριστος με τη μουσική. Δεν έχω θέματα. Έχω θέμα στο αν μου αρέσει ένα τραγούδι ή αν δεν μου αρέσει. Αν είναι το ένα είδος ή το άλλο δεν είμαι κομπλεξαρισμένος. Αποδέχομαι την καλή μουσική σε όλα τα ήδη», ξεκαθάρισε ο Μιχάλης Ρακιντζής.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!