Μιχάλης Ρακιντζής: «Έφτασε βαλίτσα με τα λεφτά στο σπίτι μου, ήταν προσβλητικό»

Μιχάλης Ρακιντζής

"Γινόταν σκοτωμός για τα αυτόγραφα, ποδοπατιόνταν κάτω" τόνισε, επίσης, ο Μιχάλης Ρακιντζής!

Ο Μιχάλης Ρακιντζής παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη και την κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας. Μέσα σε όλα, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τις αλλαγές στη συμπεριφορά του κοινού στις δεκαετίες του ’80 και του ’90 με σήμερα ενώ αποκάλυψε πως δέχθηκε μια πρόταση προσβλητική για να βρεθεί σε νυχτερινό μαγαζί.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Ρακιντζής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αλλιώς συμπεριφερόταν το κοινό στην εποχή του ’80 και του ΄90 και αλλιώς είναι σήμερα. Σήμερα είναι πιο απόμακρα τα πράγματα. Ας πούμε, γινόταν σκοτωμός για ένα αυτόγραφο ενώ σήμερα δεν χρειάζεται αυτόγραφο. Μια φωτογραφία από μακριά ή έστω μια σέλφι, αν μπορούν να πλησιάσουν, είναι αρκετή. Τότε γινόταν σκοτωμός για τα αυτόγραφα, δηλαδή ποδοπατιόνταν κάτω».

«Μου είχαν κάνει μια πολύ καλή οικονομική πρόταση από νυχτερινό κέντρο και εγώ την αρνήθηκα. ‘Ηταν μια πολύ συγκεκριμένη εποχή που τα χρήματα κυκλοφορούσαν σε βαλίτσες. Ενώ δεν θα δεχόμουν μια τέτοια πρόταση για συγκεκριμένο μαγαζί, έφτασε μέχρι το σπίτι μου βαλίτσα με λεφτά. Κάτι το οποίο θεώρησα πως με προσβάλλει ακόμα περισσότερο. Δηλαδή όταν πεις «όχι, ευχαριστώ δεν μου κάνει» και πάει ο άλλος να σε δελεάσει με χρήματα νομίζω πως είναι αρκετά προσβλητικό» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Μιχάλης Ρακιντζής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.