Μιχάλης Ρακιντζής: «Αν ξαναπήγαινα Eurovision θα πήγαινα με το ίδιο τραγούδι»

«Η Eurovision είναι ένα συγκεκριμένο concept που πρέπει όποιος πηγαίνει να...»

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο Μιχάλης Ρακιντζής μίλησε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και στην εκπομπή JoinUs για τον τρόπο που του έχουν φερθεί τα media αλλά και την εμπειρία της Eurovision.

Για τα media…
«Δεν περιμένω από τα media να μου φερθούν ούτε καλά ούτε άσχημα. Πιστεύω ότι είναι ένας χώρος που κάνει τη δουλειά του, κρίνει ανά εποχές τι μπορεί να πουλήσει και τι δεν μπορεί να πουλήσει. Όταν κρίνουν ότι μπορούν να σε ξεσκίσουν αλλά θα πουλήσουν, θα το κάνουν χωρίς κανένα δισταγμό. Γνωρίζοντας λοιπόν αυτό το παιχνίδι αφού είσαι μέσα, ή το δέχεσαι ή δε το δέχεσαι.»

Για το «S.A.G.A.P.O.» και την Eurovision…
«Εγώ την απόσταση μου την είχα από το επόμενο πρωί. Αν έχω κάνει 1000 συναυλίες στη ζωή μου, ήταν η 1001. Η Eurovision είναι ένα συγκεκριμένο concept που πρέπει όποιος πηγαίνει να το γνωρίζει από πριν, ή να τον έχουν ενημερώσει για τι πρόκειται. Έπεσα έξω γιατί νόμιζα πως είναι ένας διαγωνισμός τραγουδιού ας πούμε. Βλέπεις αμέσως ότι το παιχνίδι φεύγει από τη μουσική και πάει σε άλλα πράγματα, οπότε δύο περιπτώσεις υπάρχουν ή παίρνεις το αεροπλάνο και γυρίζεις πίσω, ή ζεις την εμπειρία σου και that’ s it… Εάν ξαναπήγαινα θα πήγαινα με το ίδιο κομματι, γιατί μπορείτε να δείτε και στα βίντεο που κυκλοφορούν ότι σε κάθε συναυλία το S.A.G.A.P.O δεν το ξεπερνάει κανένα κομμάτι.»

//www.youtube.com/embed/LmbhITrCQjA