Μιχάλης Οικονόμου: Ο ηθοποιός και ο σύντροφός του μεγαλώνουν μαζί ένα παιδί

Μιχάλης Οικονόμου

Δείτε όλα όσα είπε ο Μιχάλης Οικονόμου στο Pop Up.

Στην εκπομπή Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε συνέντευξη ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου, ο οποίος μίλησε για τον σύντροφό του και το παιδί που μεγαλώνουν μαζί.

«Είμαι με τον σύντροφό μου και το παιδί που μεγαλώνουμε, που είναι τώρα 2 ετών. Είναι η χαρά της ζωής και δε μας αφήνει να βαρεθούμε. Νομίζω πως η καρδιά μιλάει σε κάποιες κρίσιμες στιγμές της ζωής, όσο μεγάλες και ιλιγγιώδεις αν μας φαίνονται, αν η καρδιά γλυκαθεί και γύρει προς τα εκεί, σου δίνει τη δύναμη να κάνεις πράγματα που δεν περίμενες ποτέ. Το θεωρώ ως το μεγάλο δώρο της ζωής μου», ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Οικονόμου.

Ο Μιχάλης Οικονόμου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Εμείς είμαστε ομόφυλη οικογένεια, ομόφυλο ζευγάρι που ακόμα η Πολιτεία δεν έχει βγάλει κάποιο νόμο να μας καλύπτει. Εγώ συγκεκριμένα, είμαι ο “αόρατος” γονιός, γιατί ο σύντροφός μου σχετίζεται συγγενικά με το παιδί. Από την άλλη, εμένα δε με καλύπτει κάποια νομοθεσία αυτή τη στιγμή, ώστε να έχω δικαιώματα στο παιδί. Ελπίζω σύντομα να αλλάξει το οικογενειακό δίκαιο στην Ελλάδα και να συμπεριλάβει και τα ομόφυλα ζευγάρια. Είναι τραγικό και για το παιδί να το μεγαλώνουν δύο άνθρωποι που η Πολιτεία δεν τους θεωρεί γονείς του. Αυτό πρέπει να αλλάξει».