Μιχάλης Οικονόμου: Γι’ αυτό αποφάσισε να μιλήσει ανοικτά για την προσωπική του ζωή

Μιχάλης Οικονόμου

«Η συντριπτική πλειοψηφία όμως των μηνυμάτων που πήρα ήταν μηνύματα υποστήριξης», λέει ο Μιχάλης Οικονόμου.

Στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη ο Μιχάλης Οικονόμου. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το λόγο που αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για την προσωπική του ζωή.

«Έχω μιλήσει για την προσωπική μου ζωή γιατί ξέρω ότι ένας άνθρωπος που μπορεί να έχει λίγη αναγνωρισιμότητα είναι σημαντικό να δείξει την ορατότητα της διαφορετικότητάς του. Από την άλλη, προσπαθώ και να το περιφρουρήσω αυτό και να βρω τη χρυσή τομή στο τι λέω και τι όχι. Ταυτόχρονα, θέλω να βοηθήσω λίγο και την κοινωνία να πάει στο κομμάτι της ανεκτικότητας και του διαφορετικού.

Σίγουρα εκτέθηκα σε μια ευρεία γκάμα ανθρώπων και είχα κάποια αρνητικά σχόλια. Η συντριπτική πλειοψηφία όμως των μηνυμάτων που πήρα ήταν μηνύματα υποστήριξης. Υπήρχαν και άνθρωποι που με ευχαρίστησαν γιατί μπόρεσαν να ταυτιστούν και το είχαν ανάγκη», είπε αρχικά ο Μιχάλης Οικονόμου.

Κλείνοντας, ο Μιχάλης Οικονόμου είπε: «Καλό είναι να συνηθίζουμε ερωτικές σκηνές ομοφυλόφιλων στα σήριαλ. Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι άνθρωποι της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας είναι κανονικοί άνθρωποι, άνθρωποι της διπλανής πόρτας που όσο δικαίωμα έχει ο υπόλοιπος κόσμος στο να αγκαλιάζεται, να φιλιέται, να είναι ευτυχισμένος και να μοιράζεται τη ζωή του με έναν άνθρωπο το ίδιο έχουμε κι εμείς».