Μιχάλης Οικονόμου: «Είχα αποσυνδεθεί με τον εαυτό μου, πέρασα μια αυτοκαταστροφική φάση»

Μιχάλης Οικονόμου

"Δεν έχω μιλήσει ποτέ εκτενώς γι' αυτήν" εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Οικονόμου.

Με αφορμή τη συμμετοχή στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» στην ΕΡΤ, ο Μιχάλης Οικονόμου βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Δύο στη μία» για να συναντήσει την Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου το Σάββατο. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής του η οποία όμως, όπως ομολογεί, τον βοήθησε να γίνει αυτός που είναι σήμερα.

Ειδικότερα, ο Μιχάλης Οικονόμου εξομολογήθηκε πως «υπήρχε μια φάση που είχα αποσυνδεθεί με τον εαυτό μου. Πέρασα μια μίνι αυτοκαταστροφική φάση. Δεν έχω μιλήσει ποτέ εκτενώς γι’ αυτήν και δεν θέλω. Με έκανε όμως αυτό που είμαι σήμερα. Με έκανε τον άνθρωπο τον ευγνώμων».

«Νομίζω πως κάθε άνθρωπος γύρω στα 30 – 40 περνάει κάποια χρόνια που είναι λίγο χαμένος και ψάχνει να βρει ποιος είναι και δεν φροντίζει πολύ τον εαυτό του. Μέχρι που θα έρθει μια στιγμή να επιλέξει να ακολουθήσει αυτό τον δρόμο ή τον φωτεινό. Οπότε για μένα ήταν αυτή η στιγμή της απόφασης».

«Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση. Καλό κουράγιο στους ανθρώπους που έχουν πληγεί από τις καταστροφές, όσο μπορούμε να τους βοηθήσουμε γιατί τρέχουν πάρα πολλές προσπάθειες για να μαζευτούν πράγματα. Αυτό είναι το σημαντικό» πρόσθεσε, ακόμα, ο Μιχάλης Οικονόμου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.