Μιχάλης Οικονόμου: «Έχω σκεφτεί τι θα πω στο παιδί μου, αλλά δεν ξέρω πώς θα το κάνω»

Μιχάλης Οικονόμου

«Στα 35 μίλησα ανοικτά στην οικογένειά μου και πήρα την αποδοχή», είπε ο Μιχάλης Οικονόμου.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Δύο στη 1» ήταν σήμερα ο Μιχάλης Οικονόμου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το λόγο που πήγαινα σε κηδείες επωνύμων όταν ήταν μικρός, ενώ αναφέρθηκε επίσης και στην προσωπική του ζωή.

«Μικρός πήγαινα σε κηδείες σημαντικών προσώπων, ένιωθα ότι κάτι παίρνω από τη λάμψη τους, από τη χάρη τους. Γενικά τα πάω καλά με αυτό το κομμάτι, δεν είναι κάτι που με τρομάζει, τα πάω καλά με τον θάνατο. Είμαι συνδεδεμένος με τους δικούς μου ανθρώπους που έχουν φύγει. Έχω τα ονόματά τους πάντα σε ένα χαρτί και όταν περνάω από εκκλησίες τα δίνω για να διαβαστούν. Βάζω μέσα και το δικό μου όνομα», είπε αρχικά ο Μιχάλης Οικονόμου.

Ο Μιχάλης Οικονόμου είπε στη συνέχεια: «Στη σχολή δεν είχα υποστεί ιδιαίτερο bullying για τη σεξουαλικότητά μου. Ενώ μέσα μου είχα αποδοχή γι’ αυτό που είμαι, πάντα με αφορούσε πολύ η γνώμη των άλλων. Στα 35 μίλησα ανοικτά στην οικογένειά μου και πήρα την αποδοχή. Νομίζω ότι η κοινωνία έχει προχωρήσει. Η πατρότητα σου αλλάζει τη ζωή. Έχω σκεφτεί τι θα πω στο παιδί μου, δεν ξέρω πώς θα το κάνω».