Μιχάλης Μουρούτσος: Έχασα το παιχνίδι – Κέρδισα μια φίλη

Διαβάστε τι λέει για την αποχώρησή του

“Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση και μου μένει ότι έφυγα από το παιχνίδι αξιοπρεπώς. Κάπως έτσι ονειρευόμουν την αποχώρησή μου. Ήταν μια τρομερή εμπειρία, όλα αυτό που έζησα και θα συνεχίσω από το σπίτι μου να στηρίζω αυτόν το φιλανθρωπικό σκοπό.”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Μουρούτσος.

Μιλώντας για τη συνεργασία του με την Τζώρτζια, ο ίδιος αναφέρει πως ήταν ξεχωριστή. “Ήταν πολύ καλά και πέρασα πολύ όμορφα. Ένα καλό από το παιχνίδι είναι πως κατάφερα να κερδίσω μια καλή φίλη και με την Τζώρτζια θα κρατήσουμε επαφή και εκτός παιχνιδιού”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
 
Όσον αφορά το αν στενοχωρήθηκε που έφυγε από το “Just the 2 of us”, ο ίδιος είπε πως ήξερε πως οι δυναντότητές του στο τραγούδι δεν θα τον οδηγούσαν ως τον τελικό. Παρόλα αυτά, ο ίδιος δεν στενοχωριέται γιατί ξέρει πως έχει δώσει τον καλύτερο του εαυτό. “Χαίρομαι που η καριέρα μου σαν τραγουδιστής τελειώνει εδώ. Στην αρχή είχα πολύ άγχος, αλλά τα τελευταία live τα ευχαριστήθηκα και χαίρομαι που έφυγα τόσο καλά”, ανέφερε και συμπλήρωσε: “Δεν στενοχωρηθήκαμε γιατί από την αρχή γνωρίζαμε ότι οι δυνατότητές μου δεν θα με οδηγήσουν ως τον τελικό. Γνωρίζω καλά τον εαυτό μου και σαν αθλητής ξέρω καλά τις δυνατότητες που έχω, οπότε ήξερα μέχρι που μπορώ να φθάσω”.

Ο ίδιος σημείωσε ότι η οικογένειά του και η συζυγός του τον στήριξαν από την αρχή και τον παρότρυναν να συμμετέχει στο παιχνίδι. “Η γυναίκα μου ήταν πολύ θετική με αυτό και με στήριξε πολύ”, είπε.
 
Τέλος, για τα μελλοντικά του σχέδια, ο γνωστός αθλητής συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις του. “Τώρα θα δώσω βάση στον εαυτό μου, στις σχολές μου και στα παιδάκια μου”, σημείωσε.

Πηγή: TLIFE