Μιχάλης Μόσχου: Το πρωί σεφ και το βράδυ στο πλευρό της Πέγκυς Ζήνα

Μιχάλης Μόσχου

"Έχει τύχει να με ξέρουν σαν σεφ και να έχουν έρθει να με δουν εκεί που τραγουδάω και δεν το πιστεύουν", εξομολογείται ο Μιχάλης Μόσχου.

Ο Μιχάλης Μόσχου το πρωί εργάζεται ως σεφ και το βράδυ τραγουδάει δίπλα στην Πέγκυ Ζήνα. Στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Ελένη» και την Δήμητρα Καλφούντζου, εξηγεί πως συνυπάρχουν στην καθημερινότητά του και τα δύο ταλέντα του.

«Είναι ευτυχία που κάνω αυτά τα δύο επαγγέλματα και είναι και τα χόμπι μου. Από τα 5 μου τραγουδάω. Στα 17 μου πέρασα από οντισιόν και δούλευα με τον Τόλη Βοσκόπουλο και φτάσαμε μέχρι σήμερα. Η μητέρα μου είναι από τη Μικρά Ασία κι έτσι το φαγητό για εμάς ήταν ιεροτελεστία στο σπίτι κι έτσι βοηθούσα πάντα στην κουζίνα. Είναι ψυχοθεραπεία να μαγειρεύω. Όταν άρχισαν να γίνονται πιο λίγες οι μέρες στο τραγούδι πήγα σε σχολή μαγειρικής. Ο σεφ της σχολής μου πρότεινε να κάνω πρακτική και η μία δουλειά έφερε την άλλη.

Πλέον μπορώ να τα κάνω και τα δύο παράλληλα. Έχει τύχει να με ξέρουν σαν σεφ και να έχουν έρθει να με δουν εκεί που τραγουδάω και δεν το πιστεύουν», λέει χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Μόσχου.

Για τη σχέση του με την Πέγκυ Ζήνα, ο Μιχάλης Μόσχου λέει: «Η Πέγκυ είναι η δεύτερή μου οικογένεια με τον Γιώργο, είναι αδελφή μου».