Μιχάλης Λεβεντογιάννης: «Ήρθε και μου τράβηξε με δύναμη τα ακουστικά από το αυτί»

Μιχάλης Λεβεντογιάννης

"Τα πρώτα πέντε δευτερόλεπτα είχα θυμώσει λίγο, αλλά μετά βγάλαμε..."

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά Τατουάζ. Φέτος πρωταγωνιστεί στην επίσης επιτυχημένη σειρά του Alpha Έρωτας Μετά, όπου υποδύεται έναν ντετέκτιβ. Ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε για όλα στην εκπομπή Ελένη και την Κάλλια Καρτσάκη.

«Τα κοινά που έχω με τον ρόλο μου είναι ότι είμαι δοτικός, υπομονετικός και πολύ αναβλητικός», λέει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, ενώ για την προσωπική του ζωή και το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί απαντά:

«Με τα ωράρια που έχω, αν ερχόταν τώρα ένα παιδί, θα έπρεπε να προσλάβω δύο νταντάδες. Δεν γίνεται δυστυχώς. Και χρόνο να είχα, δεν νομίζω ότι είμαι σε φάση για ένα παιδί, τουλάχιστον τώρα. Θέλω να κάνω τελείως άλλα πράγματα… Ο έρωτας παίζει για εμένα κυρίαρχο ρόλο για όσο υπάρχει. Μετά πρέπει να δουλευτεί με άλλο τρόπο για να συνεχίσει να υπάρχει…».

Για το πιο ακραίο περιστατικό που του έχει συμβεί με θαυμάστρια, ο ηθοποιός εξομολογείται: «Μια φορά στο αεροδρόμιο, με φώναζε μια κυρία και δεν την άκουγα. Ήρθε και μου τράβηξε με δύναμη τα ακουστικά από το αυτί, μόνο και μόνο για να βγάλουμε μια φωτογραφία. Τα πρώτα πέντε δευτερόλεπτα είχα θυμώσει λίγο, αλλά μετά βγάλαμε την φωτογραφία και το άφησα εκεί».

Ο μοναδικός φόβος που έχει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είναι: «Ο μόνος φόβος που έχω και μπορώ να τον ξεπεράσω μέσω της ψυχοθεραπείας είναι ο φόβος του θανάτου».