Μιχάλης Κουϊνέλης: «Το Voice μου άρεσε πολύ, το Rising Star δεν το είδα ούτε…»

Μιχάλης Κουϊνέλης

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης μιλά για την αποχή του από τα talent shows...

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης είχε δηλώσει από πολύ νωρίς πως δεν επιθυμούσε να συνεχίσει τουλάχιστον για αυτή τη χρονιά ως κριτής. Ο ίδιος μιλώντας στο La Biri Biri επανέλαβε αυτή του την άποψη λέγοντας: «Σε αυτή την περίοδο, αυτό που ξέρω ότι ήθελα σίγουρα να κάνω και το είχα πει από πέρυσι, ήταν ότι σίγουρα δεν ήθελα να συμμετέχω ως κριτής σε talent show. Εγώ είμαι μουσικός. Η δουλειά μου είναι να γράφω τραγούδια. Αυτό το πράγμα μου έπαιρνε γενικότερα αρκετό χρόνο.»

[dfp_ads id=236982]
Για το αν εξελίσσονται τα παιδιά που παίρνουν μέρος σε talent shows

«Ενώ όλοι έχουν τις καλύτερες προθέσεις να βοηθήσουν, είτε οι δισκογραφικές, είτε τα κανάλια που κάνουν αυτά τα talent shows, είτε οι ίδιοι οι κριτές, νιώθω ότι τα παιδιά, λόγω της οικονομικής κατάστασης που έχει η χώρα, δεν μπορούν να εξελιχθούν τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Εξέλιξη για ένα παιδί, δεν είναι να πάει σε ένα talent show και μετά να πάει να ανοίγει το πρόγραμμα ενός μεγάλου καλλιτέχνη. Δεν εννοώ αυτή την εξέλιξη. Νομίζω ότι η φυσική εξέλιξη ενός καλλιτέχνη τουλάχιστον στην αρχή του είναι να πει τα δικά του τραγούδια, να στήσει τη δισκογραφία του, να στήσει το στούντιο του.»

Για το Voice και το Rising Star

«Από το Voice έχω δει αποσπάσματα και μου άρεσε και πάρα πολύ. Το Rising Star δεν το είδα καθόλου, ούτε αποσπασματικά. Το έχω πει και παλιότερα, δεν είμαι ο τύπος που βλέπω τηλεόραση. Όχι ότι είμαι κουλτουριάρης. Τις ώρες που κάθομαι να δω τηλεόραση, είναι αργά το βράδυ, οπότε θα δω ή καμιά ταινία, ή κανένα ντοκιμαντέρ.»