Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Φοβήθηκα όταν νόσησα από κορονοϊό και μου άλλαξε την ζωή»

Μιχάλης Κεφαλογιάννης

Όσα εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης για την περιπέτεια της υγείας του.

Στην κάμερα του Τι Λες Τώρα και τον Κωνσταντίνο Αρκά μίλησε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης με αφορμή την τηλεοπτική του επιστροφή στο Μεγάλο Κανάλι. Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε από καρδιάς στη δύσκολη περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του όταν νόσησε βαριά πριν από λίγους μήνες από τον κορονοϊό.

«Το πιο δύσκολο κομμάτι αυτής της διαδικασίας είναι ότι την βιώνεις μόνος σου. Είτε το βιώνεις βαριά, όπως εγώ είτε το βιώνεις πιο ελαφριά. Είναι κάτι που μου άλλαξε τη ζωή προφανώς καθώς ένα τέτοιο γεγονός είναι πολύ ισχυρό και σου αλλάζει τις προτεραιότητες. Φοβήθηκα» εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

«Πρόσεχα πολύ αλλά τελικά δεν έχει να κάνει με αυτό. Όταν λέμε πανδημία και υπάρχει ένας ιός ανάμεσα μας, υπάρχει στην κυριολεξία ανάμεσα μας. Δεν ξέρεις πότε, που και γιατί».

Παράλληλα, όσον αφορά την εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας, πρόδωσε πως «αυτό που ίσως δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι αυτή η εκπομπή συνεχίζει για τουλάχιστον 25 χρόνια και είναι πάρα πολλά. Έκλεισε ένας κύκλος και τώρα είμαι κάπου αλλού, ξεκινάω κάτι καινούργιο και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν του αρέσει να μιλάει και να κοιτάει στο παρελθόν οπότε πάμε για τα καινούργια».