Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Μου στοίχισε πάρα πολύ διότι έχασα τον άνθρωπο μου, το σημείο αναφοράς μου»

Μιχάλης Ιατρόπουλος

"Είχαμε μια πολύ έντονη σχέση" εξομολογείται ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10» την Κυριακή προκειμένου να συναντήσει τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου στην ΕΡΤ. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο και φροντίζει να φοράει μονίμως μαύρα ρούχα από το 1990 στις εμφανίσεις του.

Ειδικότερα, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «από τις 30 Ιουνίου του 1990 φοράω μαύρα. Αν δείτε όλες τις εμφανίσεις μου, το 99% των ενδυματολογικών μου επιλογών είναι μαύρα λόγω της απώλειας του πατέρα μου. Πέθανε 58 χρονών δυστυχώς, ξαφνικά».

«Είχα μόλις έξι μέρες που είχα παντρευτεί, η πρώτη μου σύζυγος ήταν έγκυος και ο πατέρας μου, πάνω σε ένα γλέντι που είχε στην Ασπροβάλτα και ήταν με όλους τους συγγενείς, έμεινε ξαφνικά. Αυτή η απώλεια μου άλλαξε τα πάντα. Μερικές φορές όταν χάνουμε τους ανθρώπους μας, ακόμα και όταν ζουν και τους χάνουμε από δίπλα μας, τότε καταλαβαίνουμε την απώλεια και πόσο πολύ τους αγαπούσες. Εγώ με τον πατέρα μου είχα μια πολύ έντονη σχέση».

«Βέβαια του χρωστάω ευγνωμοσύνη γιατί στα 20 μου, όταν απολύθηκα από φαντάρος, ήμουν ένας έτοιμος άνθρωπος. Για εργασία τουλάχιστον ήμουν πολύ ψημένος. Μου στοίχισε πάρα πολύ διότι έχασα τον άνθρωπο μου. Προσφάτως έχασα και την μητέρα μου και είμαι ορφανός. Ήταν και είναι ακόμα ο πατέρας μου το σημείο αναφοράς μου και είχα την τύχη και την ευτυχία να έχω ένα πολύ καλό σόι» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.