Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Ο Μπιμπίλας ένα μήνα πριν τους βιασμούς ήταν στο σπίτι του Φιλιππίδη, δεν ήξερε τον χαρακτήρα του;»

Μιχάλης Δημητρακόπουλος

"Η κυρία Παπούλια αυτό που περιέγραψε είναι μία προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και όχι βιασμός".

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» για την Εύα Καϊλή και τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο γνωστός ποινικολόγος είπε σε σχέση με τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και την σύζυγό του κ. Νίνου πως είχε δεχτεί αληθείς επιθέσεις, επειδή στάθηκε δίπλα του.

«Όσο περνάει ο καιρός οι αποδείξεις εξασθενίζουν, δεν είναι σοβαρές. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο γυναίκες που κατήγγειλα ετεροχρονισμένα. Επειδή δεν υπάρχουν στοιχεία, γίνεται ένα δικαστήριο ερωτοδικείο. Εδώ ερευνούμε αν έγινε βιασμός και όχι αν ήταν άπιστος σύζυγος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Η κυρία Παπούλια αυτό που περιέγραψε είναι μία προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και όχι βιασμός. Σας είπε ο κύριος Βαγγόπουλος ότι διάβασα το μισό γράμμα της κυρίας Παπούλια. Εγώ διάβασα τις περικοπές, όπου μιλάει για χυδαία συμπεριφορά και υπάρχουν επιστολές και μηνύματα μέχρι το 2019 που λέει τα καλύτερα; Πώς συμβαδίζουν αυτά;», σχολίασε σε άλλο σημείο.

«Ο κύριος Μπιμπίλας ένα μήνα πριν τους βιασμούς ήταν στο σπίτι του κ. Φιλιππίδη. Δεν γνώριζε τον χαρακτήρα του;», υπογράμμισε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος για την πολύκροτη υπόθεση.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε πως η απόφαση για τη δίκη θα βγει στις αρχές Ιουνίου.