Μιχάλης Χατζηγιάννης – «Γκρέμισε» την Ρούλα Κορομηλά και την Έλλη Κοκκίνου: «Ευτυχώς δεν φόρεσε μωβ φόρεμα»

Μιχάλης Χατζηγιάννη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έκανε ένα επικό πείραγμα στις δυο κυρίες!

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκαν για ένα ακόμα Σάββατο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και βεβαίως η Ρούλα Κορομηλά για να προσφέρουν μια υπέροχη μουσική βραδιά στους τηλεθεατές του Μεγάλου Καναλιού. Όταν όμως το δίδυμο υποδέχθηκε την Έλλη Κοκκίνου, ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης έμελλε να προσφέρει μια μοναδική ατάκα!

Την αφορμή, ωστόσο, για αυτήν έδωσε η Ρούλα Κορομηλά που θυμήθηκε πως έχει να βρεθεί τηλεοπτικά με την εκρηκτική τραγουδίστρια από την εποχή του Greek Idol. Το μακρινό 2012. «Πω πω, ευτυχώς που δεν φόρεσε μωβ φόρεμα! Πω, πω ευτυχώς! Θα είχε γίνει εδώ… Θα έμπαινα στη μέση και θα έκανα τον διαιτητή» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης «γκρεμίζοντας» κυριολεκτικά τις δυο κυρίες που ξέσπασαν με μιας σε γέλια.

«Όχι, όχι. Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι! Ήταν ματζέντα! Δεν ήταν μωβ, ήταν ματζέντα» έσπευσε να αποκριθεί, με χαμόγελο, η Έλλη Κοκκίνου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη όμως να επιμένει και να της σχολιάζει πως «τι μαζέντα τώρα; Με την ατζέντα μη μας μπλέκεις! Ευτυχώς που δεν είναι μωβ γιατί θα είχαμε τώρα εδώ…».

«Δεν το ήξερα κιόλας αλλά ήρθα προετοιμασμένη» υπογράμμισε, εν συνεχεία, η όμορφη τραγουδίστρια για να σχολιάσει και η Ρούλα Κορομηλά, με τη σειρά της, πως «το έμαθε, τώρα, Μιχάλη μου. Το έμαθε. Δεν ξαναβάζει μωβ».

Τότε ήταν, όμως, που η δημοφιλής παρουσιάστρια του MEGA πήρε το… αίμα της πίσω και προειδοποίησε με χιούμορ τον συμπαρουσιαστή της. «Εσύ μην τολμήσεις και βάλεις καμιά μωβ γραβάτα, σαν τον Κωστόπουλο που έπεσε τότε από την καρέκλα».