Μιχαήλ Βαρθακούρης: «Έχω μάθει από μικρός στα αρνητικά σχόλια, θα υπάρχουν ότι και να καταφέρω»

Μιχαήλ Βαρθακούρης

Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Μιχαήλ Βαρθακούρης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και στον Γιώργο Μπέζα για την οικογένειά του, την ζωή του και την φωτογραφία.

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης στην αποκλειστική συνέντευξή του μίλησε για τη ζωή του.

«Την φωτογραφία την ξεκίνησα με την πρώην κοπέλα μου. Και η μητέρα μου έβγαζε μικρή φωτογραφίες με φιλμ. Πράγματα που δεν λέω καν στον εαυτό μου, τα λέω στην μητέρα, Σοφία Αλιμπέρτη. Ήταν όσο αυστηρή έπρεπε η μητέρα μου», ανέφερε αρχικά.

«Για μένα ο Γιάννης και η Σοφία είναι η μαμά και ο μπαμπάς. Όταν ωρίμασα και κατάλαβα το μεγαλείο τους είδα και με την ματιά του fan», πρόσθεσε ο γιος του Γιάννη Πάριου.

«Στα 19 μου δούλευα με τον πατέρα μου διπλά στον ηχολήπτη του. Καλύτερες φωτογραφίες βγάζω όταν είμαι ευχαριστημένος, στην μουσική έχω την εικόνα πως είναι το αντίθετο. Η κόρη του Άκη Σακελλαρίου είναι φίλη μου, είναι η μούσα μου καλλιτεχνικά, μοιραζόμαστε τα καλοκαίρια στην Πάρο», πρόσθεσε.

Τέλος, ο ανερχόμενος φωτογράφος αναφέρθηκε στην φιλία, αλλά και στα επικριτικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς.

«Γιατί να μην είναι εύκολο να υπάρχει φιλία ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα; Όταν με αμφισβητούν, με ενοχλούν όχι για μένα, για τους ίδιους, δεν σέβεσαι και την προσπάθεια που έχουν κάνει οι δικοί σου γονείς. Έχω μάθει από μικρός τα αρνητικά σχόλια να τα ξεπερνάω, γιατί θα υπάρχουν ότι και να καταφέρω», σχολίασε χαρακτηριστικά.

«Με τα αδέλφια μου έχω πολύ καλή σχέση. Και την Τίνα, την μαμά του Χάρη και του Θανάση, μαμά την λέμε», κατέληξε μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα» ο Μιχαήλ Βαρθακούρης.