Μιχαήλ Ταμπακάκης: «Η Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο γίνεται εμμονική και αυτό με τρομάζει»

Μιχαήλ Ταμπακάκης

"Επειδή έχω διαβάσει και παρακάτω τα επεισόδια κάπως δεν μου αρέσει" ομολογεί ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης βρέθηκε καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη, τη νύχτα της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής Night Out στο Μεγάλο Κανάλι. Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής της σειράς Μαύρο Ρόδο κλήθηκε, μεταξύ άλλων, να απαντήσει σε ερωτήματα που του έθεσαν οι συμπρωταγωνίστριες του, Φωτεινή Παπαθεοδώρου και Ευθαλία Παπακώστα.

Πιο συγκεκριμένα, η Φωτεινή Παπαθεοδώρου έθεσε αρχικά στον συνεργάτη της την εξής ερώτηση. «Στο σώμα σου έχεις ένα αγγελάκι και ένα διαβολάκι. Στον έρωτα ποιο από τα δυο ακούς πιο συχνά;».

«Το διαβολάκι νομίζω! Νομίζω πως είναι πιο ενδιαφέρουσες οι προτάσεις του. Δηλαδή, ας πούμε, σε μένα δεν μπορώ να το κουμαντάρω. Δεν μπορώ να κουμαντάρω το αγγελάκι οπότε πάω στο διαβολάκι» απάντησε με χαμόγελο ο Μιχαήλ Ταμπακάκης. «Στο Μαύρο Ρόδο υποτίθεται πως σε διεκδικώ πολύ σθεναρά. Σε ρωτάω, λοιπόν, αν Μιχαήλ θα σου άρεσε αυτό» έθεσε, με τη σειρά της, η Ευθαλία Παπακώστα για να απαντήσει ο Μιχαήλ Ταμπακάκης ως εξής. «Δεν ξέρω, πιστεύω πως έχει αρχίσει να γίνεται λίγο εμμονική. Και λίγο εμένα αυτό με τρομάζει. Και επειδή έχω διαβάσει και παρακάτω τα επεισόδια κάπως δεν μου αρέσει. Μου δημιουργεί μια πίεση. Δεν έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο σε μένα, τόσο έντονα. Όταν όμως βλέπεις ότι κάποιος είναι κάπου αλλού, δεν καταλαβαίνω την πίεση. Το θέμα είναι να είναι αμοιβαίο».

«Αν εγώ μάθαινα, σαν Μιχαήλ, ότι πήγε και είπε στην άλλη πως σε έχει βάλει στοίχιμα, δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα. Όχι πάντως τόσο ψύχραιμα όσο ο χαρακτήρας μου. Νομίζω πως θα ήμουν πιο επιθετικός. Εσύ ως τι έρχεσαι δηλαδή να πεις στην άλλη ότι εγώ έχω κάνει το οτιδήποτε; Άσχετα αν είναι καλό ή κακό, γιατί να μπεις σαν τρίτος σε μια σχέση; Αυτό δείχνει κάτι και για σένα. » πρόσθεσε, ακόμα, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης στο late night του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο MEGA.