Μιχαήλ Ταμπακάκης: «Έπαθα κρίση ταυτότητας, προσπαθώ να κάνω ένα ξεκαθάρισμα στη ζωή μου»

Μιχαήλ Ταμπακάκης

"Μπορεί να παρασυρθείς από πολλά πράγματα" εξομολογήθηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, το απόγευμα της Τετάρτης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στην κρίση ταυτότητας που πέρασε πρόσφατα καθώς και ευρύτερα τις προσωπικές του αναζητήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω ζήσει πολλές κρίσεις! Οικονομική, covid, ότι θες! Έχω ζήσει τα πάντα. Βρίσκομαι σε μια φάση που είμαι πάρα πολύ περήφανος για τη γενιά μου και για τους ανθρώπους. Τώρα τελευταία είχα πάθει και γω μια κρίση ταυτότητας, τι θέλω, τι δεν θέλω, προσπαθώ να κάνω ένα ξεκαθάρισμα στη ζωή και την δουλειά μου. Προσπαθώ δηλαδή να βλέπω εγώ μέσα μου τι θέλω και όχι οι άλλοι γύρω μου. Μέσα σε αυτό έβλεπα πως οι νέοι άνθρωποι, οι συνομήλικοι μου, με κάνουν να νιώθω πολύ περήφανος».

«Σε αυτή την προσωπική κρίση δεν με οδήγησε κάτι συγκεκριμένο, με οδήγησαν δικά μου διάφορα φιλοσοφικά ερωτήματα και λίγο η πίεση της δουλειάς. Πάντα έχω μια αγωνία αυτό που θα κάνω και να με εκφράζει και να είναι δική μου επιλογή, να μην είναι κανενός άλλου. Μπορεί να παρασυρθείς από πολλά πράγματα όπως από μια επιτυχία να πας σε έναν άλλον δρόμο».

«Τώρα ψάχνω εγώ τι θέλω. Πάντα είσαι σε μια συνεχή αναζήτηση και αυτό είναι το ωραίο, το ζητούμενο. Άμα πεις «εγώ το βρήκα», βαριέμαι… Ψάχνεις συνέχεια. Δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος με τον εαυτό μου» πρόσθεσε, ακόμα, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.