Μια βδομάδα προθεσμία από τον Acun για το Nomads!

Nomads

Τι αναφέρει το εξώδικο του Acun στον ΑΝΤ1, τι ζητά από το κανάλι και τι θα ακολουθήσει;

Ο Γιάννης Πουλόπουλος μεταφέροντας όλο το ρεπορτάζ, ξεκαθάρισε πως το εξώδικο που στέλνει η εταιρεία παραγωγής Acun Media στον ΑΝΤ1 δεν έχει σχέση με τους παίκτες που θα μπουν σε λίγες μέρες στο Nomads. «Μέσα από το εξώδικο που στέλνεται κατηγορούν το Nomads ότι αντιγράφει το Survivor. «Έχει υποστεί το παιχνίδι τέτοιας έκτασης αναμόρφωση που δεν είναι πλέον το Nomads, αλλά Survivor με άλλο τίτλο», αναφέρεται και είναι τέσσερα τα στοιχεία που αναγράφονται συγκεκριμένα:

1. Στο πρώτο Nomads είχαμε δει τρεις ομάδες, αυτή τη φορά έχουμε δύο.

2. Οι ομάδες είναι χωρισμένες σε κόκκινους και μπλε, όπως γινόταν και στο Survivor 1 και 2.

3. Έχουμε δύο τοποθεσίες. Απουσιάζει η πολυτελής βίλα που υπήρχε στο πρώτο Nomads.

4. Αυτή τη φορά έχουμε δύο παρουσιαστές, όπως ακριβώς έχει γίνει στο Survivor 2 με τον Γιώργο Λιανό και τον Σάκη Τανιμανίδη.

Από τον ΑΝΤ1 λένε ότι το Nomads το έχουν πάρει από τη βελγική εταιρεία Caracol η οποία το έχει λανσάρει εδώ και 15 χρόνια το συγκεκριμένο concept και το έχει πουλήσει σε όλο τον κόσμο και ότι στην παγκόσμια τηλεοπτική αγορά υπάρχουν δεκάδες ανάλογα τηλεοπτικά concept που έχουν σχέση με το ριάλιτι επιβίωσης.

Η τουρκική εταιρεία παραγωγής δίνει περιθώριο μιας εβδομάδας στον ΑΝΤ1 να σταματήσουν οι αντιγραφές, αλλιώς λένε ότι σκοπεύουν να κινηθούν νομικά για να προστατεύσουν τα νόμιμα δικαιώματα τους», ανέφερε ο δημοσιογράφος Στη Φωλιά των Κου Κου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!