Μία: Ο Στέλιος Κρητικός μιλά για τον χωρισμό του μετά από 17 χρόνια γάμου

«Ένα πρωί είπα: ”Θέλω να μείνω μόνος μου”»

Καλεσμένος στην εκπομπή «ΜΙΑ» της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν ο Στέλιος Κρητικός. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το διαζύγιο που πήρε μετά από 17 χρόνια γάμου, ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο που έβγαζε τα προς το ζην κάνοντας τον κλόουν σε παιδικά πάρτι.

«Παντρεύτηκα γύρω στα 23. Μείναμε 17χρόνια μαζί. Ήταν δύσκολο και πόνεσα πολύ. Ένα πρωί είπα: “Επειδή σε σέβομαι πάρα πολύ και σ' αγαπώ σαν άνθρωπο, έχουμε δύο παιδιά μαζί και το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα στη ζωή μου είναι να σε κοροϊδεύω, να σε ξεφτιλίζω, θέλω να είμαι έντιμος μαζί σου, θέλω να σου πω ότι θέλω να μείνω μόνος μου”. Θεωρούσα έντιμο να πω στα παιδιά μου ποια είναι η αλήθεια. Και τους είπα την αλήθεια. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Από τη στιγμή που αντιμετώπισα τα παιδιά μου, όσο έχει να κάνει με το χωρισμό μου, δεν φοβάμαι να αντιμετωπίσω οτιδήποτε άλλο στη ζωή μου».

https://www.youtube.com/embed/tYwX-I_uHvk

Όσον αφορά τα πέντε χρόνια που δούλευε ως κλόουν, ο Στέλιος Κρητικός είπε: «Θα το έκανα και πολύ ευχάριστα και τώρα. Τους αγαπώ τους κλόουν. Έμαθα πάρα πολλά. Για να κάνεις τα παιδιά να γελάσουν πρέπει να είσαι αληθινός. Πρέπει να τα κοιτάς στα μάτια. Δεν πρέπει να πεις: “Α, έπεσα, γελάστε”. Αν σου τύχει να πέσεις, θα πέσεις. Ψάξε μέσα από τα μάτια τους. Μετά από τόσα χρόνια έχω την αίσθηση να καταλάβω, να δω τα παιδιά, να πάρω τον παλμό, να πάρω την ενέργειά τους. Είναι πολύ σημαντικό αυτό».

https://www.youtube.com/embed/MZ1nkWjnPeE