Μία: Με συγκίνηση και χαμόγελο έγραψε το φινάλε η Τατιάνα Στεφανίδου!

Δείτε όλα όσα είπε η παρουσιάστρια.

Οι τίτλοι τέλους έπεσαν για την φετινή σεζόν για και την εκπομπή «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου. Η γνωστή παρουσιάστρια, αφού ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, με ένα αισιόδοξο μήνυμα…

«Βλέπω συγκινήσεις, βλέπω δακρυσμένα ματάκια. Είναι αυτό το τέλος της σεζόν, είναι το τέλος της εκπομπής. Κάθε φορά σε όλες τις εκπομπές βλέπω σε άλλες μεγάλες χαρές και πανηγύρια, σε άλλες βλέπω συγκινήσεις. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλα τα παιδιά. Η αλήθεια είναι ότι πάντα βλέπουμε μόνο τα παιδιά που είναι μπροστά από την κάμερα.

Θέλω να ξέρετε ότι εκεί πίσω υπάρχουν ακούραστοι εργάτες. Τα παιδιά που είναι πίσω από τις κάμερες ξεκινάνε με την εκπομπή της Πόπης στις 10:00 και την προετοιμασία από τις 09:00, είναι όρθιοι πίσω από τις κάμερες μέχρι το βράδυ. Κάνουν την δική μου εκπομπή, την εκπομπή της Πόπης, το ΦΜ Live. Είναι οι ήρωες που είναι οι τεχνικοί μας.

Επίσης είναι όλοι οι άλλοι ήρωες της δικής μας επαγγελματικής καθημερινότητας που πάλι δεν τους βλέπετε, είναι τα παιδιά από την παραγωγή μας, τα παιδιά τα οποία είναι οι δημοσιογράφοι και δεν τους βλέπετε στο γυαλί.

Θέλω να πω ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι φέτος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Δούλεψαν άπειρες ώρες τα παιδιά, ακούραστα, ερχόντουσαν το πρωί και φεύγανε νύχτα. Το κάνανε με την καρδιά τους, δουλεύανε, προσφέρανε, με το χαμόγελο, με την καλύτερη ατμόσφαιρα που είχαμε ποτέ.

Ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι να έχετε όλοι, δύναμη, αισιοδοξία και όλα θα πάνε πολύ καλά…».

https://www.youtube.com/embed/WopavrjqWJ8