Μη χανόμαστε: Η Νανά Καραγιάννη μιλάει στη Ναταλία Γερμανού

Απόψε στις 23:00, στο E TV...

Άλλο ένα αποκαλυπτικό Σαββατόβραδο στο E TV με την Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή «Μη χανόμαστε» στις 23:00.Τρείς καλεσμένοι, μια ηθοποιός, μια παρουσιάστρια και μια τραγουδίστρια θυμούνται και αποκαλύπτουν κρυμμένες πλευρές της ζωής τους.

Η ηθοποιός Μέλπω Ζαρόκωστα μιλάει για την Αλίκη Βουγιουκλάκη που γνώρισε στην ταινία «Χτυποκάρδια στα θρανία», για την καταστροφή που βρήκε την οικογένεια της την περίοδο της κατοχής, για το πώς της προέκυψε εγκυμοσύνη ενώ βρισκόταν σε διάσταση με τον πατέρα του παιδιού της.

Η παρουσιάστρια Νανά Καραγιάννη διηγείται πως κερδίζει μέρα με τη μέρα τη μάχη με τη νευρική ανορεξία και για το ποιο ρόλο έπαιξε στη διάλυση των δυο γάμων της. Στέλνει μήνυμα ελίδα στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και επισημαίνει πως αυτή η πάθηση απειλεί κυρίως το μυαλό κι όχι το σώμα.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Ελένη Ροδά θυμάται την αποθέωση που γνώρισε στα μπουζούκια της εποχής, μετανιώνει για τις βλακείες που όπως λέει έκανε στα νιάτα της και μιλάει για τα απίστευτα πολλά χρήματα που πέρασαν από τα χέρια της και δεν τα κράτησε.