«Μετάνιωσα που παραιτήθηκα από το πρωινό του ΑΝΤ1»

ANT1

"Ενώ με ήθελε πάρα πολύ ο ΑΝΤ1, είχε βγει το τρέιλερ ότι έπαιζα τον Σεπτέμβριο, παραιτήθηκα για λόγους που εύχομαι να μην το πάθεις".

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη ήταν καλεσμένος το πρωί της Τρίτης, ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Ο γνωστός μίλησε για πολλά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην απόφασή του να αποχωρήσει από το πρωινό του ΑΝΤ1, γεγονός για το οποίο μετάνιωσε, καθώς η ζωή του αν είχε παραμείνει θα είχε μπει σε άλλη τροχιά.

«Μετάνιωσα που παραιτήθηκα από το πρωινό του ΑΝΤ1. Ενώ με ήθελε πάρα πολύ ο ΑΝΤ1, είχε βγει το τρέιλερ ότι έπαιζα τον Σεπτέμβριο, παραιτήθηκα για λόγους που εύχομαι να μην το πάθεις. Έφυγα συναισθηματικά, γιατί ήθελα να είμαι αληθινός. Γιατί αυτή η δουλειά είναι πολύ δύσκολη, πολύ ψυχοφθόρα, πολύ απαιτητική, πολύ ύπουλη. Απλώς, εγώ δεν την γνώριζα και δεν είχα ένα λιμάνι.

Δεν θα το έκανα τώρα. Θα παρέμενα, θα το πολέμαγα και θα ήταν πολύ διαφορετικά και οικονομικά εννοείται, γιατί που άλλαξε όλο το ρου της καθημερινότητάς μου», είπε χαρακτηριστικά ο Θάνασης Βισκαδουράκης.