«Μετά τον Άκη Πετρετζίκη ποιος έκανε επιτυχία στο MasterChef;»

MasterChef

"Εμένα μέσα στο παιχνίδι μου έλεγαν "Τζώρτζη είσαι ο καλύτερος από όλους, τα λες σταράτα, είσαι αγαπητός" κι εγώ χαιρόμουν ο βλάκας. Μετά κατάλαβα τι γινόταν. Όταν βγήκα έξω, ένα μήνυμα καλό δεν βρήκα. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, δεν θα πήγαινα στο MasterChef".

Ο πρώην παίκτης του MasterChef που είχε γράψει ιστορία στο reality μαγειρικής του Star, Τζώρτζης Παπανικολάου, μίλησε στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη για το πως βλέπει το φετινό κύκλο του show. Τα λόγια του… λεπίδες!

«To φετινό MasterChef δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα. Δεν μιλάμε καθόλου για μαγειρική, μιλάμε για πολύ σκληρό reality. Φέτος και οι 22 έχουν μπει με πάρα πολύ κακή εικόνα. Για παράδειγμα, ο Ιωάννης δεν έχει δείξει ότι είναι πολύ καλός μάγειρας. Την Κωνσταντίνα, με το επίπεδο που έχει και με το στόμα που έχει, ούτε για λάντζα δεν θα την είχα στην κουζίνα. Ο Ιωάννης παίζει πάρα πολύ κακά με τους άλλους. Το πολύ εγώ θα του έρθει μπούμερανγκ. Όταν βλέπω τον Διονύση στο παιχνίδι, μου ανεβαίνει η πίεση. Είναι δύσκολο και ο εργοδότης να σε επιλέξει μετά αν έχεις χαρακτηριστεί πολύ κακός μάγειρας. Κανονικά πρέπει να αλλάξουν το λογότυπο, MasterChef δεν είναι. Πιστεύω και οι κριτές το έχουν χάσει λίγο», λέει ο Τζώρτζης Παπανικολάου και αποκαλύπτει ένα περιστατικό:

«Είχα στείλει μήνυμα στον κ. Κουτσόπουλο, για μια συνεργασία που θα είχα αν γνώριζε την επιχείρηση. Το διάβασε και ποτέ δεν απάντησε».

Για την περίοδο που ήταν ο ίδιος μέσα, ο Τζώρτζης Παπανικολάου εξομολογείται: «Εμένα μέσα στο παιχνίδι μου έλεγαν «Τζώρτζη είσαι ο καλύτερος από όλους, τα λες σταράτα, είσαι αγαπητός» κι εγώ χαιρόμουν ο βλάκας. Μετά κατάλαβα τι γινόταν. Όταν βγήκα έξω, ένα μήνυμα καλό δεν βρήκα. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, δεν θα πήγαινα στο MasterChef».

«Μετά τον Άκη Πετρετζίκη ποιος έκανε επιτυχία; Ο Λάμπρος Βακιάρος που έχει μια τηλεοπτική παρουσία στους Κου Κου και ο Σταύρος Βαρθαλίτης που πάει μια φορά στο τόσο;», αναρωτιέται ο Τζώρτζης Παπανικολάου.