Μετά το J2US η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιάρχος είναι έτοιμοι για την Eurovision

Κόνι Μεταξά

Στον επόμενο τόνο... Eurovision για τους νικητές του J2US;

Λίγες ώρες μετά τον τελικό του J2US, η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιάρχος βρέθηκαν καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Το ζευγάρι που κατόρθωσε να αποσπάσει την πρώτη θέση στο τραγουδιστικό σόου δε δίστασε να εκφράσει, μέσα σε όλα, την επιθυμία να πάει κάποια στιγμή και στη Eurovision!

Πιο συγκεκριμένα, η Κόνι Μεταξά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην αρχή νιώθαμε outsiders και ακόμα νιώθουμε. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Με την έννοια ότι είμαστε τα παράξενα παιδιά του J2US. Αισθανθήκαμε όμως πως μπορεί αυτός να είναι ένας χώρος για να δείξουμε αυτό που θα θέλαμε να κάνουμε σαν επάγγελμα και οι δύο».

«Θα ήταν τέλειο να μπορέσουμε να πάμε στην Eurovision. Φανταστικό» είπαν με χαρά και οι δυο καλλιτέχνες με τον Τάσο Ξιάρχο να προσθέτει με χιούμορ πως «εγώ είχα όνειρο να πάω να χορέψω στην Eurovision, όχι να πάω να τραγουδίσω! Σίγουρα θα πηγαίναμε με κάτι πάρα πολύ δυναμικό, χορευτικό. Όπως στο live του ημιτελικού. Νομίζω ότι θα ήταν πολύ έντονο».

Αξίζει να σημειωθεί πως, καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης, υπήρχαν αρκετές «σπόντες» με… ευγένεια και αγάπη ανάμεσα στον Τάσο Ξιάρχο και τον Τρύφωνα Σαμαρά!