Μεσάνυχτα: Ποιοι θα βρεθούν απόψε στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη;

Μεσάνυχτα

Απόψε στις 23:40 στον Alpha.

Απόψε, στις 23:40, τα «Μεσάνυχτα» και η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχονται τον Τάσο Ξιάρχο, τον γνωστό χορογράφο που εντυπωσίασε στο GNTM2 με τα… τακούνια του! Ο άνθρωπος που έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών σε Ελλάδα και εξωτερικό, εξηγεί πως τυχαία ανακάλυψε ότι ο χορός είναι μέσο έκφρασης της εκκεντρικότητάς του. Ο Τάσος Ξιάρχος μιλάει επίσης για την ταραχώδη σχέση με τον πατέρα του και απαντά στο γιατί θέλει να είναι από μακριά και αγαπημένοι, ενώ παραδέχεται πως περπατάει τα τακούνια πολύ καλύτερα απ’ ότι οι γυναίκες.

Αμέσως μετά γνωρίζουμε καλύτερα τη σταρ Ελλάς 2020, Ραφαέλα Πλαστήρα. Η φετινή νικήτρια με καταγωγή από την  Ολλανδία και τα Τρίκαλα, η οποία ζει το όνειρό της, εξηγεί γιατί συμβουλεύει τα κορίτσια να μην πάνε ποτέ στο Next Top Model, μιλάει για τη βραδιά των καλλιστείων και παραδέχεται πως ήταν βέβαιη ότι θα έπαιρνε τον τίτλο.

Τέλος, ο τραγουδιστής Βαλάντης μιλάει για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας που είχε, όταν εντοπίστηκε όγκος στο νεφρό του, κατά τη διάρκεια εξετάσεων που έκανε προκειμένου να πάρει μέρος σε ριάλιτι επιβίωσης. Επιπλέον, αναφέρεται στην παχυσαρκία που τον ταλαιπωρούσε πολύ όταν ήταν νεότερος, ενώ εξηγεί γιατί κάθε φορά που θέλει να τιμωρήσει τον εαυτό του, κάνει απεργία πείνας.