Μεσάνυχτα: Ποιοι θα βρεθούν απόψε στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη;

Μεσάνυχτα

Απόψε στις 00:00 στον Alpha.

Απόψε τα «Μεσάνυχτα» και η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχονται τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Ο παρουσιαστής μιλά ανοιχτά για όλα και απαντά σε όσους τον έχουν επικρίνει για τις επιλογές στην προσωπική του ζωή.

Περιγράφει μέσα από ξεκαρδιστικές ιστορίες το ξεκίνημα του ως ηθοποιός -που δεν ευδοκίμησε- αλλά τον οδήγησε στο να γίνει επιτυχημένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

Αναφέρεται στην 20άχρονη κοινή πορεία του με τη Μαρία Μπακοδήμου και αποκαλύπτει γιατί αποφάσισαν να συνεχίσουν χωριστά. Τέλος, εξομολογείται για πρώτη φορά ένα περιστατικό από τότε που ήταν φαντάρος το οποίο, ενώ ξεκίνησε ως μπούλινγκ, κατέληξε να τελειώσει με ένα φιλί…

Ειλικρινής, αφοπλιστικός, συνειδητοποιημένος και κατασταλαγμένος ο Φώτης Σεργουλόπουλος  δίνει  μία συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Η Κατερίνα Βισέρη, το όμορφο αυτό το κορίτσι που μας συστήθηκε πρώτη φορά πέρυσι όταν συμμετείχε στο GNTM, μιλά για τον εφιάλτη της νευρικής ανορεξίας που βιώνει από την ηλικία των 14 ετών. Πώς έφτασε να ζυγίζει 37 κιλά αλλά να θεωρεί τον εαυτό της «χοντρό» κοιτάζοντάς τον στον καθρέφτη; Ποιο περιστατικό ήταν εκείνο που την ταρακούνησε και την έκανε να καταλάβει ότι απειλείται ακόμα και η ίδια της η ζωή;  Πώς κατάφερε, εν τέλει,  να βγει από τον κίνδυνο χωρίς τη βοήθεια ειδικών;