Μεσάνυχτα: Οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη σε εξομολογήσεις ζωής

Ελεονώρα Μελέτη

Απόψε στις 00:00 στον Alpha.

Στα «Μεσάνυχτα» ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, μιλά στην Ελεονώρα Μελέτη για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν τη δεκαετία του ’80 διαγνώστηκε οροθετικός και το δήλωσε δημόσια. Πώς αντέδρασε μια φοβισμένη κοινωνία, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο μάτι του κυκλώνα. Αποκαλύπτει διαφορετικές πτυχές του χαρακτήρα του και αναφέρεται στην μοναχή αδελφή του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως προσεύχεται για εκείνον ώστε να μπει στο… σωστό δρόμο.

Αμέσως μετά η Αφροδίτη Λασκούδη. Η πρώην Playmate μας ανοίγει την καρδιά της λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της.

Εξηγεί τους λόγους της απόφασής της να εγκαταλείψει το χώρο της μόδας και της τηλεόρασης, ενώ τα πράγματα πήγαιναν πολύ καλά για εκείνη. Περιγράφει πως γνώρισε τον άνδρα της, πως ανακάλυψε ότι πάσχει από διαβήτη και πως κατάφερε να φέρει στον κόσμο το παιδί της μέσα από προσωπικές θυσίες.

Τέλος, εξηγεί γιατί ο σύζυγος της, πήρε την πρωτοβουλία να ζητήσει δημόσια βοήθεια προκειμένου να υιοθετήσουν με την Αφροδίτη, το νεογέννητο κοριτσάκι που εγκατέλειψε η μητέρα του λίγες ώρες μετά τη γέννηση του, στην είσοδο μιας πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη.