Μεσάνυχτα: Οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

Μεσάνυχτα

Απόψε, στις 24:00 στον Alpha.

Απόψε, στις 24:00, στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται  την  Κατρίνα Τσάνταλη, γόνο της γνωστής οικογένειας οινοποιών,  η οποία,  όπως αποκαλύπτει στην εκπομπή, έχει και αλλά ενδιαφέροντα πέρα από τα καλά κρασιά. Η Κατρίνα εξηγεί πώς η αγάπη της για τα ζώα την οδήγησε να γίνει  συγγραφέας παιδικών βιβλίων και πώς η αγάπη της για τα παιδιά την ταξίδεψε μέχρι την Αφρική, προκειμένου να βοηθήσει στο χτίσιμο σχολείων για άπορα παιδιά. Μιλάει για τις αληθινές φιλίες που έχει από το χώρο της σόου μπιζ αλλά και για το πώς ένιωσε όταν στα 19 της διαγνώστηκε ότι πάσχει από μια απειλητική ασθένεια που καταλήγει σε τύφλωση.

Ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος, ο μαραθωνοδρόμος που στους πρόσφατους αγώνες κατέκτησε την 3η θέση στη γενική κατάταξη και το χρυσό μετάλλιο ανάμεσα στους Έλληνες αθλητές, αναφέρεται στις δυσκολίες του αθλήματος. Επισημαίνει τους τρόπους που έχει εφεύρει όταν αγωνίζεται προκειμένου να μην τον εγκαταλείπει η ψυχή τη στιγμή που  κουράζεται το σώμα, ενώ εξηγεί γιατί χρειάστηκε να παραδώσει τα όπλα σε δυο από τους οκτώ αγώνες μαραθωνίου που έχει συμμετάσχει  τα τελευταία χρόνια.

Μπορεί να τον γνωρίσαμε ως τραγουδιστή μέσα από γνωστό ριάλιτι μουσικής, ο Γιάννης  Πανουκλιάς όμως, αυτή τη φορά, μιλάει για το τροχαίο ατύχημα που τον οδήγησε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου της Ουγγαρίας. Ο Γιάννης Πανουκλιάς  βρισκόταν στη Βουδαπέστη για διακοπές με την οικογένεια και τους φίλους του,  όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ για 19 ημέρες. Στην εκπομπή περιγράφει τα παραληρήματα που είχε ενώ  βρισκόταν σε κώμα, αλλά και το πώς κατάφερε να ανατρέψει όλα τα ιατρικά προγνωστικά, και να επιστρέψει μετά από έξι μήνες στο τραγούδι, ενώ οι γιατροί του είχαν δώσει μια διετία για την αποκατάσταση του.