Μεσάνυχτα: Αυτοί είναι οι σημερινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

Μεσάνυχτα

Απόψε στις 23:40 στον Alpha.

Απόψε, στις 23:40, στα «Μεσάνυχτα» θα γίνουν οι πιο βαθιές εξομολογήσεις. Πρώτος καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη, ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου. Ο οικοδεσπότης του «Καφενείου των φιλάθλων» ανοίγει τη καρδιά του και εξηγεί πως βρέθηκε από ιατρικός επισκέπτης να γίνεται αθλητικογράφος, μιλά για την Μαρία, τον μεγάλο του έρωτα την οποία παντρεύτηκε και απέκτησε έναν γιο.

Συγκινείται όταν αναφέρεται στον θάνατο του γιου του πριν από δυο χρόνια, ενώ εξιστορεί όλον τον Γολγοθά που έζησε βλέποντας το παιδί του να παραδίδεται σε μια σπάνια παραλυτική ασθένεια. Περιγράφει πως μέσα σε μια νύχτα έχασε τα μαλλιά και τα δόντια του, μετά την ανακοίνωση των γιατρών για το τι επρόκειτο να αντιμετωπίσει ο 11χρονος τότε γιος του. Εκφράζει την απόλυτη αδυναμία στην κόρη του Σταυρούλα και δηλώνει πως πέρα από αυτή δεν έχει χώρο για άλλη γυναίκα στη ζωή του.

Αμέσως μετά η Ανδριανή Ζαχάρη μιλά για το πως είναι η ζωή με Αλφισμό. Πως διαχειρίζεται ένα μικρό παιδί την διαφορετικότητά του όταν την αντιλαμβάνεται; Τι περιορισμούς και τι θυσίες πρέπει να κάνει ένας αλμπίνος; Πώς το μόντελινγκ την βοήθησε να αγαπήσει και να αποδεχτεί ακόμα περισσότερο τον εαυτό της; Πώς αντέδρασε όταν δέχτηκε σκληρό ρατσισμό από μητέρα ανηλίκου παιδιού που του απαγόρευσε να καθίσει δίπλα της στο λεωφορείο για να μην… κολλήσει;

Τέλος, ο Παραολυμπιονίκης στην ξιφασκία Παναγιώτης Τριανταφύλλου έρχεται να δώσει το δικό του ηχηρό μήνυμα ζωής μέσα από την προσωπική του ιστορία.  Ήταν μόλις 18 ετών όταν μια απλή βόλτα με το αυτοκίνητο ενός φίλου του άλλαξε τη ζωή. Μετά από πτώση σε χαράδρα 100 μέτρων ο Παναγιώτης μένει παράλυτος. Ωστόσο αυτό δεν τον «ρίχνει» σε καμία περίπτωση ψυχολογικά. Αμέσως μετά το ατύχημα, με απίστευτη θέληση για ζωή αφοσιώνεται στον αθλητισμό. Στην εκπομπή μιλά για τις δύσκολες ώρες του τροχαίου, το μεταβατικό στάδιο της ανάρρωσης αλλά και για όλα όσα κέρδισε μέσα από αυτό που του συνέβη.