Μεσάνυχτα: Αυτοί είναι οι σημερινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

Μεσάνυχτα

Απόψε στις 23:40 στον Alpha.

Tα «Μεσάνυχτα» και η Ελεονώρα Μελέτη θα έχουν ομορφιά αλλά και ίντριγκα από το GNTM2. Η Αργυρώ Μαγγλάρη μας μιλά για την εμπειρία της στη δοκιμασία φωτογράφισης με τα φίδια, αλλά και για τα… «φίδια» του γνωστού ριάλιτι μόδας.

Περιγράφει τη γνωριμία της με τον αγαπημένο της και πώς εκείνος της άνοιξε τις πόρτες στο GNTM2, αλλά και το τραγούδι. Τέλος, η Αργυρώ μάς συστήνει και από κοντά τον σύντροφό της.

Στη συνέχεια, η Γιώτα Κότα καθηλώνει με τις συγκλονιστικές περιγραφές της από την 7η Σεπτεμβρίου του 1999, τότε που το σπίτι της κυριολεκτικά την καταπλάκωσε μετά τον μεγάλο σεισμό της Αθήνας. Περιγράφει καρέ καρέ τη στιγμή του σεισμού, τα πρώτα λεπτά που συνειδητοποίησε πως κάτι σοβαρό συμβαίνει, αλλά και τα λόγια που αντάλλαξε με τον πατέρα της πριν εκείνος αφήσει την τελευταία του πνοή.

Θυμάται τις ώρες αναμονής μέχρι τον απεγκλωβισμό της, τα πρώτα λόγια των διασωστών και τη μητέρα της όταν την έβγαλαν από τα συντρίμμια. Μοιράζεται μαζί μας τη στιγμή που ενημερώθηκε πως έχασε τον πατέρα, την αδελφή και τον παππού της στα συντρίμμια. Πώς πέρασαν τα χρόνια στον καταυλισμό με τα κοντέινερ για τους σεισμόπληκτους; Ποσό δύσκολα προσαρμόστηκαν με τη μητέρα της στα νέα δεδομένα και γιατί δεν χει περάσει ούτε μια μέρα χωρίς να σκεφτεί τον πατέρα και την αδελφή της;