Μεσάνυχτα: Αυτοί είναι οι σημερινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

Μεσάνυχτα

Απόψε στις 23:40 στον Alpha.

Απόψε, στις 23:40, τα «Μεσάνυχτα» και η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξενούν την Σιμόνα Βιρτζίλι την πρωταγωνίστρια μιας συγκλονιστικής ιστορίας για την οποία πριν κάποια χρόνια μιλούσε όλη η χώρα.

Ήταν Μάιος του 2011 όταν ο Μανώλης Καντάρης κατευθύνονταν προς το σταθμευμένο του αυτοκίνητο κρατώντας την κάμερα με την οποία θα κατέγραφε την γέννηση του δεύτερου παιδιού του. Τρεις δράστες του επιτίθενται για να τον ληστέψουν και τον τραυματίζουν θανάσιμα. Η σύζυγος του Σιμόνα Βιρτζίλι, ενώ ήταν ετοιμόγεννη, βρίσκει τον άνδρα της μέσα σε μια λίμνη αίματος στο πεζοδρόμιο της γειτονιάς όπου έμεναν.

Απόψε μας μιλά για εκείνο το βράδυ, αλλά και για τα χρόνια που ακολούθησαν. Πώς ισορρόπησε μέσα της το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του παιδιού της με το πένθος για τη δολοφονία του άντρα της; Πώς εξήγησε στα παιδιά της τι συνέβη στον μπαμπά τους εκείνο το βράδυ; Πού βρήκε τη δύναμη να κρατήσει την οικογένεια της ενωμένη;

Η Φωτεινή Πιπιλή είναι μια ασυμβίβαστη προσωπικότητα γεμάτη ενέργεια και δράση και το αποδεικνύει ακόμα μια φορά μέσα από την αποψινή της συνέντευξη. Η δημοσιογράφος θυμάται τα χρόνια που ξεκίνησε την πορεία της στον ανδροκρατούμενο χώρο της δημοσιογραφίας, εξηγεί γιατί αποφάσισε να πολιτευτεί και με χιούμορ περιγράφει την αμήχανη στιγμή όταν συνειδητοποίησε πως κάνει διάλογο με έναν επίδοξο ληστή που την είχε βάλει στο μάτι.