Μεσάνυχτα: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

Μεσάνυχτα

Σήμερα στις 24:00 στον Alpha.

Απόψε, στις 24:00, στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται τον Γιώργο Τσαλίκη. Ο γνωστός τραγουδιστής παίρνει θέση και εξηγεί τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνον και την Άντζελα Δημητρίου αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της αποχώρησής της από το σχήμα όπου θα συνεργάζονταν λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα.

Μιλά για την 26χρονη κοινή πορεία του με τη σύζυγο του Δώρα, συγκινείται όταν θυμάται το θάνατο του κουνιάδου του και αποκαλύπτει πώς το είπε στην τότε εγκυμονούσα γυναίκα του. Πώς αισθάνεται για τον νέο του ρόλο ως αντιδήμαρχος και γιατί είχε άγχος όταν τέλεσε τον πρώτο του πολιτικό γάμο;

Η Ιωάννα Ζαφειροπούλου είναι το νεαρό κορίτσι που πριν από λίγους μήνες αντίκρισε νεκρό τον 4χρονο γιο της από τα χέρια του πατέρα του ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε!

Η Ιωάννα μιλά για πρώτη φορά, για τις δραματικές ώρες που βίωσε, αποκαλύπτει τι έγραφε το σημείωμα που άφησε πίσω ο άντρας της, παραδέχεται πως ακόμα τον αγαπά αν και της λείπει πολύ ο γιός της. Εκφράζει την επιθυμία της να γίνει για μια ακόμα φορά μητέρα για να δώσει σε ένα άλλο παιδί την αγάπη που είχε για το γιο της και δεν κατάφερε να του χαρίσει.