«Μένω στην ίδια πολυκατοικία με την πρώην γυναίκα μου και την κόρη μας»

Γιώργος Πολυχρονίου

«Τσακώνονται ποια θα με εξυπηρετήσει περισσότερο.»

Ο Γιώργος Πολυχρονίου προτιμά η εγγονή του να τον φωνάζει με το όνομα Πητ από το χαρακτήρα καρτούν, παρά παππού. «Οι γυναίκες τον μπαμπά τον δέχονται, τον παππού όχι. Συνεπώς προσπαθώ να αποφεύγω αυτή τη λέξη. Η εγγονή μου με φωνάζει Πητ, από τους ήρωες της Disney. Ευτυχώς. Λέω όταν έρχομαι εδώ με καμιά κοπελίτσα θα με λες Πητ, όταν σου ξεφεύγει καμιά φορά «παππού», όχι παρουσία άλλων ανθρώπων, μόνο μεταξύ μας.»

Σε συνέντευξη του στο Happy Day, ο ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε για την σχέση αγάπης με την κόρη του και αποκάλυψε πως έχει μετακομίσει στην ίδια πολυκατοικία μαζί με εκείνη και την πρώην σύζυγο του ώστε να βρίσκεται κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα.

«Τα βασικά κίνητρα μετακόμισης από τα νότια στα βόρεια, είναι και η εγγονή μου, να είσαι με τα αγαπημένα πρόσωπα. Είμαι στον πάνω όροφο από την οικογένεια της κόρης μου και κάτω είναι και η μάνα της. Η πρώην γυναίκα μου και η κόρη μου τσακώνονται ποια θα με εξυπηρετήσει περισσότερο. Η κόρη μου με νοιάζεται πολύ. Ανησυχεί που δεν βγαίνω. Λέω έχω πάει σε όλα τα κέντρα διασκεδάσεως», ανέφερε συγκεκριμένα ο Γιώργος Πολύχρονίου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!