Μένιος Σακελλαρόπουλος: «Της είπα από το τραπέζι: εσύ θα μου κάνεις το πρώτο μου παιδί και θα είναι γιος»

Μένιος Σακελλαρόπουλος

"Μου είπε: Είσαι τρελός. Ε, ναι, μου έκανε το πρώτο μου παιδί και το λένε Γιώργο. Ποιος είναι ο τρελός λοιπόν;" σχολίασε ο Μένιος Σακελλαρόπουλος.

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Πέμπτης και μίλησε για τη γνωριμία με τη γυναίκα του.

«Τη γυναίκα μου τη γνώριζα στο μοντάζ στο Mega, η οποία ήταν ένα κοριτσάκι 20 χρονών. Τη στάμπαρα και την παρακολουθούσα να δω πως συμπεριφέρεται. Δεν μου άρεσε η δική μου γυναίκα να είναι ανοιχτή, πρόσχαρη, να φιλιέται και να αγκαλιάζεται με όλους. Με ενδιέφερε η συμπεριφορά και παρακολουθούσα να δω πως φέρεται. Όταν κατάλαβα ότι θα είναι όπως ακριβώς θα ήθελα, πριν μιλήσουμε καλά καλά, της έκανα μία παρατήρηση μέσα στο μοντάζ ότι δεσποινίς πολύ καπνίζετε. Τι παιδιά θα κάνετε; Και μου είπε με ένα θράσος του παιδιού 20 χρονών: Και εσένα τι σε νοιάζει τι θα κάνω; Δικά σου θα είναι;» δήλωσε ο Μένιος Σακελλαρόπουλος.

«Μετά από λίγο καιρό την πέτυχα στο παλιό Mega, που ήταν στην Παιανία σε ένα κυλικείο. Ήταν ξανθούλα, πολύ όμορφο πιτσιρικάκι και της έκανα από μακριά από τραπέζι σε τραπέζι: Εσύ θα μου κάνεις το πρώτο μου παιδί και θα είναι και γιος και θα τον λένε Γιώργο. Μου είπε: Είσαι τρελός. Ε, ναι, μου έκανε το πρώτο μου παιδί και το λένε Γιώργο. Ποιος είναι ο τρελός λοιπόν;» πρόσθεσε ο Μένιος Σακελλαρόπουλος.