Μένιος Σακελλαρόπουλος: «Πολλές φορές δακρύζω για τις στιγμές που έχασα με τα παιδιά μου»

Μένιος Σακελλαρόπουλος

"Κουβαλάω τύψεις διότι τη στιγμή που τα παιδιά ήθελαν τον πατέρα το βράδυ, να τους φιλήσει για να κοιμηθούν, εγώ είχα εκπομπές νυχτερινές" εξομολογείται ο Μένιος Σακκελαρόπουλος.

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος συνάντησε τον Τάσο Ιορδανίδη, το απόγευμα του Σαββάτου, στη νέα εκπομπή «Μπαμπάδες» της ΕΡΤ. Ο γνωστός αθλητικογράφος μίλησε με ειλικρίνεια για τις στιγμές που έχασε από τα πρώτα χρόνια των παιδιών του εξαιτίας των δύσκολων ωραρίων στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μένιος Σακελλαρόπουλος παραδέχθηκε πως «κουβαλάω τύψεις και πολλές φορές υπάρχουν στιγμές που μπορεί και να δακρύζω για τις στιγμές που μπορεί να έχασα με τα παιδιά μου. Δηλαδή μπορεί να έλειπα από τα γενέθλια των παιδιών γιατί ήμουν στο Champions League και ήταν αδύνατον, λοιπόν, να βρίσκομαι στο σπίτι. Ήταν αδύνατον να είμαι στις γυμναστικές τους επιδείξεις γιατί έπρεπε να κάνω ένα ρεπορτάζ το οποίο δεν έπαιρνε αναβολή».

«Κουβαλάω τύψεις διότι τη στιγμή που τα παιδιά ήθελαν τον πατέρα το βράδυ, να τους φιλήσει για να κοιμηθούν, εγώ είχα εκπομπές νυχτερινές και γύριζα στο σπίτι στις τρεις το πρωί και έσκυβα διακριτικά να τα φιλήσω για να τα προλάβω».

«Πιο συχνά με έπαιρνε τηλέφωνο η κόρη μου, η Κορίνα η οποία είναι και τσαούσα για να μου κάνει πολλές φορές και παρατηρήσεις. «Τι το ‘θελες και το είπες αυτό;» μου έλεγε, «σταμάτα να χασκογελάς συνέχεια γιατί είμαστε στον καναπέ και θέλουμε να δούμε, μην κοιτάμε τα χάχανα τα δικά σου». Είναι αυστηρή, είναι τσαούσα» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Μένιος Σακελλαρόπουλος στην εκπομπή «Μπαμπάδες» με τον Τάσο Ιορδανίδη στη δημόσια τηλεόραση.