Μένιος Σακελλαρόπουλος: «Δεν μπορούμε να σκεπάζουμε πράγματα, να εξωραΐζουμε καταστάσεις»

Μένιος Σακελλαρόπουλος

"Καταπέλτης" για το ελληνικό #metoo ο Μένιος Σακελλαρόπουλος.

Το σπίτι του άνοιξε ο Μένιος Σακελλαρόπουλος στη Νάνσυ Παραδεισανού και την κάμερα της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» στο OPEN. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε, μέσα σε όλα στο κίνημα #metoo αλλά και τις οικονομικές του απολαβές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μένιος Σακελλαρόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν πιστεύω ότι υπάρχει χώρος που να μην έχει τα ζητήματα του. Θέλω να πω ένα πολύ γενικό και πολύ ειδικό πράγμα. Ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεων και των παραλείψεων του. Άρα λοιπόν καλώς έκανε η Μπεκατώρου και είπε αυτά που της συνέβησαν και άνοιξε ο ασκός του αιόλου αλλά όταν υπάρχουν τέτοια ζητήματα, τόσο σοβαρά, πρέπει να φτάνουν ως το τέλος».

«Το τέλος ποιο είναι… Κελί; Κελί! Δικαστήριο; Προφανώς δικαστήριο! Δεν μπορούμε να κουκουλώνουμε και να σκεπάζουμε πράγματα, να εξωραΐζουμε καταστάσεις, να λέμε ναι μεν αλλά και κυρίως δεν μπορούμε να ακολουθούμε μια επαίσχυντη νοοτροπία. «Ναι αλλά πως ήταν ντυμένη η τάδε…». Όπως γουστάρει ήταν ντυμένη! Θα φορέσει ότι θέλει» συμπλήρωσε με σαφήνεια ο δημοσιογράφος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του OPEN.

Παράλληλα, ο Μένιος Σακελλαρόπουλος παραδέχθηκε πως «δεν έχω κάνει κανένα κομπόδεμα. Στη δημοσιογραφία λίγοι άνθρωποι, μετρημένοι στα δάχτυλα, πήραν καλά χρήματα και τα άξιζαν που τα πήραν. Ήμουν πάντα συντηριτικός άνθρωπος στην προσέγγιση και την οικονομική. Έζησα και με λιγότερα και προφανώς πέρασα και γω, όπως όλοι οι Έλληνες, την δύσκολη εποχή της κρίσης και της πολύ μεγάλης πίεσης. Εξομολογούμαι και δεν ντρέπομαι καθόλου για αυτό πως υπήρξαν στιγμές που το πρόβλημα ήταν τόσο έντονο που σκέφτηκα να φέρω πίσω τα παιδιά μου που σπούδαζαν από την Πάτρα».