Μένιος Φουρθιώτης: Όσα αποκάλυψε για X-Factor και Voice!

Θα γίνουν στο Epsilon;

Πολλά έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα για τα ψυχαγωγικά προγράμματα που θα εντάξει στο πρόγραμμα του το Epsilon. Ο εμπορικός διευθυντής και διευθυντής προγράμματος του καναλιού Μένιος Φουρθιώτης αποκάλυψε στο «Πρωινό» πως στόχος τους είναι να βγουν στον αέρα δύο show για αυτή τη σεζόν.

«Για να πάρεις ένα show. Ή για να κάνεις ένα show, γιατί μπορείς να έχεις πάρει τα δικαιώματα, για να το υλοποιήσεις, πρέπει να έχουν τερματίσει όλες οι διαδικασίες , του παρουσιαστή, της επιτροπής και αφού συμπληρωθεί όλο το παζλ να το ανακοινώσεις.» απάντησε ο Μένιος Φουρθιώτης αναφορικά με το X-Factor ενώ σε για ό,τι έχει ακουστεί για τη Ζέτα Μακρυπούλια είπε: «Έχει δεχτεί πρόταση η Ζέτα Μακρυπούλια, όπως έχουν δεχτεί και άλλοι άνθρωποι της τηλεόρασης για κάποια από τα show που θα πραγματοποιήσει το Epsilon από τον Ιανουάριο του '16» τα οποία τα είναι δύο για αυτή τη σεζόν.

Ο Γιώργος Λιάγκας δε θα μπορούσε να μην τον ρωτήσει για το The Voice στο οποίο ο ίδιος ήταν παρουσιαστής. Ο Μένιος Φουρθιώτης δεν έκρυψε φυσικά την επιθυμία του καναλιού να αποκτήσει τα δικαιώματα αυτού του δυνατού χαρτιού
«Όλοι θέλουν το καλύτερο show για το κανάλι. Το Voice ήταν ένα πολύ πετυχημένο show και με τα νούμερα τηλεθέασης και με την απήχηση που είχε στον κόσμο αλλά και με τη διαφοροποήση που είχε, που έκριναν πραγματικά με τη φωνή και όχι με την εμφάνιση».

https://www.youtube.com/embed/b3IhMGrrKak