Μενεγάκη: “Το καινούργιο μου συμβόλαιο μόλις ξεκίνησε”

Δείτε την "βασίλισσα της πρωινής ζώνης" να ξεκαθαρίζει τις φήμες για το συμβόλαιο της και τη μείωση του μισθού της.

Η φημολογούμενη επαναδιαπραγμάτευση του χρυσού της συμβολαίου με τον Alpha, βρεθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων ολόκληρο το καλοκαίρι. Και οι πληροφορίες που κυκλοφορούσαν στα τηλεοπτικά πηγαδάκια έδιναν και έπαιρναν, την στιγμή που η ίδια απολάμβανε τις διακοπές της και έβαζε μπροστά τα σχέδια για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και τον «Καφέ».

Η Ελένη Μενεγάκη, μιλώντας στο Star, έδωσε σήμερα τις απαντήσεις σας για όλα λέγονται γύρω το συμβόλαιο της, τις μειώσεις, τις σχέσεις της με το κανάλι, την εκπομπή και τις φημολογούμενες συνεργασίες: 

Για το συμβόλαιο της: «Έχω καινούργιο συμβόλαιο το οποίο μόλις ξεκίνησε. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι οι πρώτες μέρες του καινούργιου συμβολαίου.» 

Για τη μείωση στο μισθό της: «Έχει σημασία αυτό για εσάς και τους τηλεθεατές; Αυτό το θέμα αφορά εμένα και το κανάλι. Και ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχουμε αντιμετωπίσει καμία ρίξη στο θέμα αυτό».

Για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και την εκπομπή της: «Θέλω να είναι μία πολύ καλή χρονιά. Αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο Μακάρι, ο «Καφές» να έρθει πρώτος. Σίγουρα όμως χρειάζονται αλλαγές και νέα πράγματα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.» 

Επίσης, διευκρίνισε ότι δεν έχει κάνει επαγγελματικές συζητήσεις ούτε με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου (την οποία χαρακτήρισε «καλή συνεργάτιδα») ούτε όμως και τον Βασίλη Καλλίδη.

Δείτε την συνέντευξη της: