Μενεγάκη: «Πιστεύω ότι μου έχουν βάλει τσιπάκι και με παρακολουθούν»

Δείτε το σχετικό video

Συγκεκριμένα την ώρα που πήρε στα χέρια της τα περιοδικά ώστε να τα σχολιάσει όπως συνηθίζει, είδε τα εξώφυλλα των δύο μεγάλων περιοδικών OK και HELLO, που είναι η ίδια με τον πρώην σύζυγό της και… ξέσπασε!

«Α, ναι, εγώ και ο Γιάννης (Λάτσιος) έχουμε την τιμητική μας σήμερα και στα δύο περιοδικά», ήταν τα πρώτα της λόγια. Και συνέχισε:  «Ήμουνα στο σχολείο του Άγγελου, γιατί είχε ποδοσφαιρικό αγώνα το Σάββατο και την ώρα που βγαίνουμε έξω… τσουπ, να ο φωτογράφος. Ούτε εγώ, ούτε ο Γιάννης τον είδαμε, αλλά τον είδε ο Άγγελος και άρχισε να φωνάζει. Φεύγουμε και πάμε να πάρουμε την τούρτα (είχε γενέθλια ο μικρός) και σε ποιον πέφτω πάνω ρε παιδιά;», αναρωτήθηκε όλο νεύρα η Ελένη. «Στον Γεωργιάδη (συντάκτη του «ΟΚ!»)! Ε, δεν είναι δυνατόν».

«Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι μου έχουν βάλει τσιπάκι. Θα πάω το αυτοκίνητο να μου το ψάξουν. Δεν γίνεται αυτή η κατάσταση. Δεν τολμάω να βγω δέκα λεπτά από σπίτι», είπε όλο αγανάκτηση η Ελένη, που αποφάσισε να πάρει την εκδίκηση της και «κάρφωσε» τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη. «Θα τα πω και εγώ όλα τώρα όμως. Ξέρετε με ποιον ήταν ο Γεωργιάδης στο αμάξι; Με την Καινούργιου», αυτό βέβαια δεν ήταν κι ότι πιο ευχάριστο για την Χρύσλα, που ήταν στο πάνελ. »Ορίστε σας τα λέω μόνη μου που ήμουν και τι έκανα».

Δείτε το video: