Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Βγήκαν από το μαιευτήριο με το μωράκι τους!

Δείτε όλα όσα δήλωσε η Ελένη στους δημοσιογράφους...

Τρισευτυχισμένοι, χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι βγήκαν από το μαιευτήριο το μεσημέρι της Παρασκευής μαζί με τη νεογέννητη κόρη τους η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος, έχοντας μαζί τους τον γιατρό της παρουσιάστριας.

«Δεν τα πάω καλά εγώ με αυτά», βιάστηκε να πει ο Μάκης Παντζόπουλος στους δημοσιογράφους και αποχώρησε με τη χαρά του να είναι κάτι παραπάνω από ολοφάνερη. Ωστόσο, το μήνυμά του το πέρασε μέσα από την μπλούζα του που έγραφε: «Οι αληθινοί άντρες αλλάζουν πάνες».

Η Ελένη στήθηκε μπροστά από τις κάμερες και μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για το ευτυχές γεγονός της ζωής της.

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και για τις ευχές και που μας περιμένατε και όλες αυτές τις μέρες  και τις προηγούμενες μέχρι να γεννήσω, που περάσατε μαζί μας την αγωνία μέχρι να φτάσει η ώρα επιτέλους να αποκτήσουμε το μωρό μας. Δεν χρειάζονται ερωτήσεις παιδιά, βλέπετε… Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, είμαστε ενθουσιασμένοι, είμαστε πάρα πολλά πράγματα τα οποία δεν περιγράφονται με λόγια. Ευχαριστώ πραγματικά μέσα από την ψυχή μου όλο τον κόσμο, όχι μόνο του νοσοκομείου -το ιατρικό και μη ιατρικό προσωπικό-, όλο τον κόσμο που είχε τη σκέψη του κοντά μου όλον αυτό τον καιρό που χωρίς να μιλάω ήξερε ακριβώς τι ζω και είμαι σίγουρη ότι ένιωθε και τις αγωνίες που είχα. Ευχαριστώ τον Θεό γι’ αυτό το δώρο. Θα τα ξαναπούμε τηλεοπτικά σε ένα μήνα».

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την παρουσιάστρια για τα υπόλοιπα τρία παιδιά της και αυτή απάντησε: «Είναι τρισευτυχισμένα και περιμένουν πώς και πώς τα κορίτσια να το δουν, γιατί ο αδελφούλης της την έχει δει ήδη».

https://www.youtube.com/embed/d8_83r1C9-4