Μενεγάκη καλεί Παπαδάκη!

Βίντεο: Το κάλεσμα της παρουσιάστριας στον δημοσιογράφο.

Με αφορμή ένα πλάνο του Γιώργου Παπαδάκη από την πρεμιέρα της Χαρούλας Αλεξίου με τη Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Μενεγάκη άδραξε την ευκαρία να στείλει το μήνυμά της στον δημοσιογράφο…

«Είδα στα πλάνα τον Γιώργο Παπαδάκη. Είδα τα ροδαλά του μαγουλάκια με το τώρα πια κάτασπρο μαλλί του… Μου έχει λείψει. Θέλω πάρα πολύ να τον δω! Γιατί δεν τον έχουμε καλέσει στην εκπομπή; Τώρα πια δεν παίζουμε ο ένας καπάκι από τον άλλον. Έχει χρόνο. Μπορούμε να τον καλέσουμε. Έχω περάσει υπέροχες στιγμές με το Γιώργο, και πάρα πολλές φορές του χτυπάγαμε την πόρτα, και του λέγαμε: «Γιώργο ο καλεσμένος τον πήρε ο ύπνος, σε παρακαλώ… κατέβα!» Ενώ στην αρχή ήταν αρνητικός, στο τέλος το έκανε. Με το χαμόγελο στα χείλη».

Λίγο πιο κάτω, η Ελένη θυμήθηκε το μικρό στούντιο που έβγαινε παλιά η εκπομπή και συγκινήθηκε: «Παλιά ήμασταν σε ένα υπέροχο στούντιο που δεν υπάρχει πια, γκρεμίστηκε. Πέρασα πριν από δυο χρόνια και με έπιασε ψυχοπλάκωμα. Σχεδόν δάκρυσα. Μου ήρθε όλο το υπέροχο ξεκίνημα σε εκείνο το μέρος. Λέγαμε «τώρα θα πέσει το στουντιάκι να μας πλακώσει! Τώρα όπου να΄ναι γκρεμίζεται». Με έπιασε η καρδιά μου όταν το είδα. Βγαίναμε όλοι από εκεί. Μιλάμε για περιόδους που ο Παπαδάκης είχε το μονοπώλιο».

Στο τέλος, η Ελένη, επιστρατευοντας όλη της τη γλύκα τον κάλεσε στην εκπομπή, λέγοντας: «Ρε Γιώργο έλα να τα πούμε, μου έχεις λείψει πάρα πολύ. Έλα να παίξουμε! Σε περιμένω»!

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα latest news »