Μέμος Μπεγνής: «Υπάρχουν άνθρωποι που αν κλείσει το Instagram θα κλειστούν στο ψυχιατρείο»

Μέμος Μπεγνής

"Δεν μπορώ αυτό το... η ζωή μου είναι το Instagram. Τρελαίνομαι"

Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» με αφορμή την παράσταση «Ωνάσης, τα θέλω όλα» στην οποία πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο στο θέατρο Παλλάς. Ο ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για τον ρατσισμό των Ελλήνων, αποκάλυψε την πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχει δεχθεί από θαυμάστρια ενώ μίλησε και για τα social media!

«Αυτή η χώρα μόνο με εξοργίζει, ειδικά στο προσφυγικό ζήτημα» παραδέχθηκε. «Οι Έλληνες είναι πολύ ρατσιστής λαός, δυστυχώς, λυπάμαιπου το λέω. Με τους μετανάστες, με το χρώμα, με την σεξουαλική προτίμηση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μέμος Μπεγνής.

«Ήμουν στο ίδιο καμαρίνι με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, μπαίνει μια κοπέλα μέσα και μου λέει «κ. Μπεγνή θα μπορούσα να σας φιλήσω;». Ναι βεβαίως, απαντώ εγώ, μου πιάνει το κεφάλι ,με σβερκώνει κανονικά και μου δίνει ένα φιλί που τα μάτια μου έγιναν τόσα. Ο Πυγμαλίωνας έβαλε το κεφάλι κάτω και έφυγε» σχολίασε με χιούμορ ο γοητευτικός πρωταγωνιστής.

«Δεν μπορώ αυτό το… η ζωή μου είναι το Instagram. Τρελαίνομαι. Μπορώ να μαλώσω για αυτό το πράγμα. φαντάσου να πέσει το Instagram, να μην υπάρχει πια, πόσοι άνθρωποι θα καταστραφούν ψυχολογικά και θα πάνε στο ψυχιατρείο. Επειδή κάποιοι ζουν μόνο μέσα από αυτό» ομολόγησε ο Μέμος Μπεγνής.

«Είναι πάρα πολύς κόσμος που παρουσιάζει ψεύτικη ζωή μέσα από αυτό. Με την τέλεια ρετουσαρισμένη φωτογραφία και τον τέλειο κοιλιακό…» κατέληξε.